Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Perstorp

Fastighetsbyrån Perstorp

Perstorp är en typisk bruksort med Perstorp AB som en klart dominerande arbetsgivare. Perstorp har växt i samband med Perstorp AB:s expansion under 1900-talet. Naturen i Perstorp är mycket vacker med sjöar och bokskog söder om orten. Norra delarna av kommunen är en typisk lantbruks- och skogsbygd med många gårdar och fritidshus. Kommunen har rika tillfällen till friluftsliv i den omgivande naturen, med möjlighet för bad och fiske.

Fastighetsbyrån i Perstorp startade 1971 och vi är det enda mäklarföretaget som har kontor i Perstorps kommun. Vårt kontor är centralt beläget i Swedbanks lokaler på Allégatan 4. Här arbetar en mäklare med support av Fastighetsbyrån i Hässleholm. Vi har även gemensam telefonväxel med Hässleholmskontoret.

Hör gärna av dig till oss så fort du har frågor och funderingar gällande ditt boende!

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Perstorp

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Susanne Hansen

Susanne Hansen

Fastighetsmäklare