Sök bostad eller innehåll

Oxelösund

Fastighetsbyrån Oxelösund

I Oxelösund finner ni närheten till havet och skärgården. Det är nära till E4:an och flygplatsen Skavsta. Oxelösund är en kommun med attraktiva havsnära bostäder, ett levande centrum och en god infrastruktur till fördel för pendling, turism och företagsetablering. Här ska människor kunna leva i en bra miljö och känna sig trygga. Samtidigt har kommunens läge vid kusten varit grunden för en utveckling av det rörliga friluftslivet.

Vårt kontor hittar ni centralt i Oxelösund inne hos Sörmlands Sparbank på Järntorget, med bästa skyltläge och goda parkeringsmöjligheter. Tillsammans med Sörmlands Sparbank är vi marknadsledande och vi har stor erfarenhet av bostadsmarknaden i Östersjöns pärla. Vi är specialiserade på villor, fritidshus, bostadsrätter, nyproduktion och har naturligtvis tillgång till spetskompetens när det gäller jord- och skogsbruksfastigheter.

En av våra specialare är att vi har egen båt! Äger ni fritidshus eller villa som ligger antingen sjönära, på strandtomt eller på ö och funderar på att sälja så vill vi gärna framhålla just den viktiga detaljen.

Vi kan Oxelösund och det är alltid nära till din lokala mäklare, vi vill hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning.

Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt möte!

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Oxelösund

Om Anders Wallén

Anders har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1990 och har sedan 1993 drivit eget kontor med flera anställda. Anders har stor erfarenhet av mäklarbranschen och har förmedlat alla typer av fastigheter och bostadsrätter. Sedan 2009 driver Anders kontoren i Nyköping och Oxelösund . Anders har varit programledare i tv programmet ”Nytt Läge” som gick i tv3 2008 och 2009 där han hade till uppgift att hjälpa unga par att köpa sin första bostad. Som fastighetsmäklare är Anders trovärdig och noggrann. Har lätt att få kontakt med människor och göra sig förstådd. ”Det är kul och inspirerande att få leda människor genom sin kanske största affär i livet”. Anders stora mål med sitt företag är att bli den mest anlitade och kopierade mäklarfirman i Nyköping/Oxelösund.

Anders Wallén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Stiglund

Andreas Stiglund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikaela Karlsson

Trogen Nyköpingstjej som genom studier på Högskolan i Gävle började arbeta som mäklare för fyra år sen. Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Jag är en typisk tävlingsmänniska, både som mäklare och privat och drivs av utmaningen att ge er det bästa resultatet och tryggast affär. Förra året fick jag förtroende att förmedla över 100 bostäder genom att skräddarsy den bästa lösning för varje specifik kund. Jag vill arbeta på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär. Det tillsammans med de bästa verktygen från Fastighetsbyrån ger väldigt goda förutsättningar. Mitt mål är att ni ska vara så pass nöjda att ni efter avslutad affär ska kunna rekommendera mig till era vänner och bekanta. Jag hoppas att jag ska få förtroendet att hjälpa er och få möjligheten att berätta mer varför ni ska välja mig som er mäklare.

Mikaela Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Rosell

Charlotte är född och uppvuxen i Nyköping. Innan hon började hos oss på Fastighetsbyrån i Nyköping arbetade hon på Fastighetsbyrån i Lund och har många lyckade försäljningar bakom sig. Charlotte har ett brinnande hästintresse och har under flera år arbetat heltid med hästar, bland annat hos VM-ryttaren Mattias Jansson. Arbetet med hästar har lärt henne att hårt arbete ger bra resultat och det är något som hon har tagit med sig i sitt arbete som fastighetsmäklare.

Charlotte Rosell

Fastighetsmäklare/föräldraledig

Om Charlotte Vrethammar

Charlotte har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2000. Nio av de åren arbetade hon i USA, på en tuff marknad med höga krav på service. Mäklaryrket är ansvarsfullt och mycket omväxlande och Charlotte trivs med att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en fastighetsaffär utgör. Fritiden tillbringar hon helst med familj och vänner. Hon är mycket hundintresserad och går gärna skogspromenader eller arbetar aktivt inom föreningslivet. Välkommen att kontakta Charlotte för förmedling av bostäder i Nyköping och Oxelösund!

Om Jens Öhling

Jens Öhling

Fastighetsmäklare

Om Josefine Karlsson

Josefine har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2010. Hon är en engagerad mäklarassistent, som alltid vill hjälpa kunden och finnas tillgänglig för frågor och funderingar. Josefine trivs mycket bra på Fastighetsbyrån och ser sitt arbete som väldigt lärorikt och utvecklande. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet så intressant. Josefine tycker om att få hjälpa människor i deras livs största affär, vilket ger henne både energi och glädje. Nyproduktion ligger Josefine varmt om hjärtat.

Om Lena Ekström

Lena är uppvuxen i Nyköping och har arbetat som Fastighetsmäklare i sin hemstad i 7 år. Hon förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter sedan 2008. - Det känns stort och ansvarsfullt att få hjälpa till vid livets största affär, som ju en bostadsförsäljning är. Till vardags är det familjen och barnen som gäller. Och får jag tid över blir det gärna sång och musik!

Lena Ekström

Fastighetsmäklare

Om Lennart Andersson

Målet i mitt arbete är att med erfarenhet, engagemang, trovärdighet och affärsmässighet hjälpa säljare och köpare till en smidig affär med nöjda parter. Jag har verkat som mäklare sedan 1992 och finns sedan 2005 på Fastighetsbyrån. På den fritid som gives så spelar jag gärna golf och tennis och umgås med familj och vänner.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.