Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Östersund

Fastighetsbyrån Östersund

Östersund är en aktiv stad med ett härligt vinterlanskap och marknadsförs ofta som Vinterstaden. Det som lätt faller i glömska är att Östersund har långa och härliga sommardagar där Sveriges äldsta gatufestival anordnas varje år.

Här finns boende för alla åldrar och behov, så varför inte kontakta mäklaren som säljer flest bostäder? Vi på Fastighetsbyrån är den marknadsledande aktören och expert på att hitta ett boende just för dig. Vi förstår nämligen vad det innebär att byta bostad.

På vårt kontor är vi nio medarbetare, ett stort och engagerat gäng som finns här för dig. Vi har en stark tro på att vi ska göra det som vi är bäst på, det vill säga sälja hem med högsta möjliga kvalitet och slutpris samt att vår assistent hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.


Vi kommer att göra den bästa affären för dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Östersund

Om Kerstin Bergström

Kerstin är innerstadstjejen som verkligen visat framfötterna som mäklare. Hon har nämligen blivit titulerad som en av Fastighetsbyråns bäst säljande mäklare. Kerstin har arbetat som mäklare i snart 10 år och kan Östersund på sina fem fingrar. Hon jobbar främst med bostadsrätter men hinner även med nån husförsäljning då och då.

Kerstin Bergström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Kristoffer Henriksson

Kristoffer är född och uppvuxen i Östersund och det finns inte en gata som han inte känner till. Han har sedan starten på Fastighetsbyrån 2011 tagit östersundsmarknaden med storm. Under sin tid inom branschen har han blivit en av stadens mest framgångsrika och anlitade fastighetsmäklare. Kristoffer har alltid varit aktiv idrottsman med ett starkt tävlingssinne, vilket är en av hans många styrkor. Här har ni mäklaren som alltid ger allt och som är redo att ta hand om just din bostadsaffär.

Kristoffer Henriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ulf Ringdahl

Ulf Ringdahl är vår expert på Östersund. Med sin gedigna erfarenhet och sina många lyckade affärer kan man verkligen säga att han kan Östersundsmarknaden . En av hans absolut största styrkor är hur alltid kan lyckas få avslut i höga prisnivåer. Ulfs känner sig fortfarande lika inspirerad vid varje bostadsaffär. Om han själv får summera sin karriär har marknaden aldrig varit bättre än vad den är just nu.

Ulf Ringdahl

Fastighetsmäklare

Om Annika Ringdahl

För Annika är det självklart att jobba i det område som ligger henne varmast om hjärtat, nämligen där hon själv vuxit upp. I början av hennes karriär sålde hon bostadsrätter i raketfart något som passade hennes unga ålder med kort tålamod. Med tiden har Annikas tålamod växt och nu har hon även tagit steget över till villamarknaden. Hon har arbetat på Östersundskontoret sedan 11 år tillbaka och är kontorets mest mångsidiga mäklare och matchar alla olika kundtyper. Hon kommer ta hand om dig med stort engagemang och värme.

Annika Ringdahl

Fastighetsmäklare

Om Daniel Sjöberg

Daniel Sjöberg är kontorets assistent sedan åtta år tillbaka. Han halkade in på ett bananskal och har sedan dess på ett plikttroget sätt tagit hand om såväl kunder som kontorets alla mäklare. Daniel är den som har koll på kontorets stora utbud och har med sin erfarenhet fått kläm på stan. Född och uppvuxen i Gäddede hindrar inte honom att ha stenkoll på Östersunds alla skrymslen och vrår. Daniel är företagets ansikte utåt och den som kommer guida dig i bostadsdjungeln eller att komma i kontakt med rätt mäklare.

Daniel Sjöberg

Mäklarassistent

Om Emelie Jibor

Emelie Jibor är en av Östersunds yngsta mäklare dock med erfarenhet och skinn på näsan som det äldre gardet. Hennes karriär startade i Vemdalen men har sedan en tid tillbaka varit i aktiv i Östersundsområdet. Här har ni mäklaren som vars honnörsord verkligen är stabilitet. Emelie älskar dagar med fart och fläkt inte undra på så kort tid tagit ett stort kliv in på bostadsrättsmarknaden samt villamarknaden. Emelie känner väl till sitt Östersundsområdet då hon själv är uppväxt här. Emelie älskar tuffa utmaningar och hon kommer aldrig ge sig förrän du som kund känner dig helt nöjd.

Emelie Jibor

Fastighetsmäklare

Om Katarina Norlander

Katarina har sedan 6 år tillbaka sålt bostäder i stormfart, och är en av stadens mest hårdjobbande fastighetsmäklare. Hon har sina rötter i södra Sverige men kan inte för sitt liv tänka sig en bättre plats att bo och jobba på. Kunderna bokstavligen älskar Katarinas professionella arbetssätt. Hon är mäklaren det svänger om i ett väldans tempo, kanske med anledning av hennes tidigare musikkarriär.

Om Lisa Fahlblom

Lisa Fahlblom

Mäklarassistent

Om Olivia Hedin

Olivia har varit på kontoret sedan sommaren 2014 och som ung och nyexaminerad är hon taggad på att göra sig ett namn på Östersunds bostadsmarknad och har redan tagit marknaden med storm. Olivia är själv uppvuxen på Frösön och för henne är det viktigast att du som kund känner dig trygg och säker i ert samarbete. Hon kommer att lägga ner hela sitt hjärta i din bostadsaffär och kämpa för att göra dig nöjd.

Olivia Hedin

Fastighetsmäklare

Om Sabina Eriksson

Sabina Eriksson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Anton Lundin

Anton Lundin

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden