Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Oskarshamn

Fastighetsbyrån Oskarshamn

Oskarshamn är en pärla på ostkusten, med närhet till hav och natur. Längs kusten har vi en underbart vacker skärgård med många kobbar, skär och öar. På landsbygden finns fina byar omgivna av småländsk natur med åkrar, ängar och skog.

Från Oskarshamns stad går färjor till Öland, Gotland och nationalparken Blå Jungfrun.

Många arbetstillfällen skapas genom våra industrier. Några av de större arbetsgivarna är OKG, Scania, Saft och Liljeholmens stearinfabrik.
Vi har god barnomsorg och bra skolor.

Vårt kontor ligger mitt i centrum med Swedbank som granne. Hos oss finns arbetsglädje, engagemang, kunnande och ödmjukhet inför dina önskemål.

Välkommen till Oskarshamn!

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Oskarshamn

Om Per Anders Jaensson

Jag är född och uppvuxen i Oskarshamn. Har två barn, Anton 18 år och Frida 15 år. Bor i villa i Oskarshamn. Mina fritidsintr. är familjen, utförsåkning och sommarstugan.Yrkeslivet började 1977 som banktjänsteman vid Oskarshamns Sparbank. 1989 fick jag möjligheten att börja som fastighetsmäklare i Oskarshamn. Mäklaryrket kändes spännande, roligt och innebar också att jag hade god användning av min erfaranhet från banken. Jag är född och uppvuxen i Oskarshamn.

Per Anders Jaensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Clara Ingvarsson

Clara Ingvarsson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Hällblad

Daniel Hällblad

Fastighetsmäklare

Om Erika Axtelius

Erika Axtelius

Mäklarassistent

Om Louise Avalvi

Med driv, engagemang och glädje strävar Louise efter att göra din största affär till din bästa affär! Louise har jobbat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Oskarshamn sedan sommaren 2010 och har sin huvudsakliga inrikting på bostadsrätter. Louise har utvecklat en gedigen kännedom om stadens bostadsrättsföreningar och goda relationer till spelarna på sin marknad, allt för att kunna ge sina kunder den bästa tänkbara service och en hög kvalité från början till slut. I hennes dagliga arbete uppskattar Louise mötet med människor och lever sig in i deras aktuella situation, har alltid tid över för just dig och är alltid redo att göra det lilla extra för att du ska få din dröm att bli sann vare sig du lämnar en bostad för att nå den eller om du hittat just ditt drömboende. Välkommen in!

Louise Avalvi

Fastighetsmäklare

Om Ylva Olsson

Det är ett roligt arbete, med mycket kundkontakter och intressanta arbetsuppgifter.

Ylva Olsson

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden