Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Oskarshamn

Fastighetsbyrån Oskarshamn

Oskarshamn är en pärla på ostkusten, med närhet till hav och natur. Längs kusten har vi en underbart vacker skärgård med många kobbar, skär och öar. På landsbygden finns fina byar omgivna av småländsk natur med åkrar, ängar och skog.

Från Oskarshamns stad går färjor till Öland, Gotland och nationalparken Blå Jungfrun.

Många arbetstillfällen skapas genom våra industrier. Några av de större arbetsgivarna är OKG, Scania, Saft och Liljeholmens stearinfabrik.
Vi har god barnomsorg och bra skolor.

Vårt kontor ligger mitt i centrum med Swedbank som granne. Hos oss finns arbetsglädje, engagemang, kunnande och ödmjukhet inför dina önskemål.

Välkommen till Oskarshamn!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Oskarshamn

Om Per Anders Jaensson

Per Anders Jaensson har arbetat som mäklare i Oskarshamn med omnejd sedan 1989. Han tycker det är kul med husförsäljning och att hjälpa människor att hitta sitt nya hem. Detta tillsammans med hans långa erfarenhet gör att han kan lotsa dig tryggt genom hela din bostadsaffär.

Per Anders Jaensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Clara Ingvarsson

Clara har varit mäklare sedan 2006 och har i alla år jobbat på Fastighetsbyrån i Oskarshamn. Hon tycker att Oskarshamns kommun är ett perfekt område att jobba i tack vare kombinationen av stad och landsbygd, skog och hav. Clara har ett stort intresse för hus och hem. Att kombinera det med att träffa många olika människor och hjälpa dem i livets största affär gör att du möts av en ambitiös, engagerad, glad och positiv mäklare. För henne är det en självklarhet att lägga ner hjärta och själ i varje unik affär!

Clara Ingvarsson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Hällblad

Daniel Hällblad

Fastighetsmäklare

Om Erika Axtelius

Erika Axtelius

Mäklarassistent

Om Louise Avalvi

Med driv, engagemang och glädje strävar Louise efter att göra din största affär till din bästa affär! Louise har jobbat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Oskarshamn sedan sommaren 2010 och har sin huvudsakliga inrikting på bostadsrätter. Louise har utvecklat en gedigen kännedom om stadens bostadsrättsföreningar och goda relationer till spelarna på sin marknad, allt för att kunna ge sina kunder den bästa tänkbara service och en hög kvalité från början till slut. I hennes dagliga arbete uppskattar Louise mötet med människor och lever sig in i deras aktuella situation, har alltid tid över för just dig och är alltid redo att göra det lilla extra för att du ska få din dröm att bli sann vare sig du lämnar en bostad för att nå den eller om du hittat just ditt drömboende. Välkommen in!

Louise Avalvi

Fastighetsmäklare

Om Ylva Olsson

Det är ett roligt arbete, med mycket kundkontakter och intressanta arbetsuppgifter.

Ylva Olsson

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden