Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Orust

Fastighetsbyrån Orust

Orust, även kallad den gröna ön i väst, är en fantastiskt trevlig ö med otroligt fin natur. Här finns bohuslänska klippor, ängar, skog och öar - en härlig blandning av allt gott. På sommaren blommar Orust upp och välkomnar sommargäster och turister, då blommar även utbudet av restauranger och krogar kring de gamla fiskesamhällen Käringön, Gullholmen och Mollösund upp.

 Orust förknippas med båt och hav. Gästhamnarna tar emot tusentals båtar per säsong och det finns många fina naturhamnar och naturvikar samt kommunala badplatser att bada från.
Fastighetsbyrån har varit etablerade på Orust i snart 30 år, det borgar för ett gediget kunnande om den lokala fastighetsmarknaden. Vi är marknadsledande i Bohuslän och våra mäklare jobbar från kontoret i centralorten Henån och har hela Orust som arbetsfält."

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Orust

Om Eric Feiff

Eric Feiff

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Håkan Bengtsson

Det känns spännande för mig att ta helhetsansvaret och att lotsa kunden genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslig process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren. Arbetet som mäklare tilltalar mig eftersom det är socialt, samtidigt som jag får möjlighet att hjälpa kunder med teoretiska delar och att skapa bankkontakter. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande.Jag är född "västgöte" och är bosatt på Orust i Henån med min familj, fru och barn. Mina intressen är när jag får tid över familjen och huset. Jag älskar den bohuslänska skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det gätna lite skidåkning utför. Utbildade mig till mäklare 1993, startade sedan Heden Mäklarbyrå där vi specialiserade oss på gårdar, vilket var naturligt då jag arbetade inom Jordbrukskassan som sedan bytte namn till Föreningsbanken och sedan dess finansbolag Agro Kredit och Agro Finans fram till 1992. 1998 kom jag till Henry Hanssons och -99 köpte jag företaget. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tvekade jag inte. Nu arbetar jag i Fastighetsbyrån som är marknadsledande företag i Bohuslän.

Håkan Bengtsson

Fastighetsmäklare

Om Linnéa Engelbrektsson

Jag har arbetat på fastighetsbyrån på Orust sedan 2012 och under våren 2015 blev jag franchisetagare. Jag har tidigare jobbat på Orusts Sparbank och ett annat av fastighetsbyråns kontor på västkusten. Orust är en vacker ö som erbjuder något för alla. Här finns samhällena Henån, Varekil, Ellös och Svanesund som ständigt är i rörelse, de charmiga fiskesamhällena som drar långväga turister och för den som föredrar finns de mer lantliga lägen. Jag tycker att det är en fantastisk känsla att få förtroende att förmedla någons bostad och likaså när jag hittar drömhuset till någon som jag hjälpt i deras letande. Att sedan leva upp till alla parters förväntningar och mer än så, är det som är min drivkraft.

Linnéa Engelbrektsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Berndtsdotter

Jag tycker om att arbeta för och med männinskor. Att få jobba som mäklarassitent, med dess arbetsuppgifter och den dagliga kundkontakten gör detta ett arbete som jag trivas väldigt bra med.

Våra närområden

Se fler områden