Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Orust

Fastighetsbyrån Orust

Orust, även kallad den gröna ön i väst, är en fantastiskt trevlig ö med otroligt fin natur. Här finns bohuslänska klippor, ängar, skog och öar - en härlig blandning av allt gott. På sommaren blommar Orust upp och välkomnar sommargäster och turister, då blommar även utbudet av restauranger och krogar kring de gamla fiskesamhällen Käringön, Gullholmen och Mollösund upp.

 Orust förknippas med båt och hav. Gästhamnarna tar emot tusentals båtar per säsong och det finns många fina naturhamnar och naturvikar samt kommunala badplatser att bada från.
Fastighetsbyrån har varit etablerade på Orust i snart 30 år, det borgar för ett gediget kunnande om den lokala fastighetsmarknaden. Vi är marknadsledande i Bohuslän och våra mäklare jobbar från kontoret i centralorten Henån och har hela Orust som arbetsfält."

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Orust

Om Eric Feiff

Eric Feiff

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Linnéa Engelbrektsson

Jag har arbetat på fastighetsbyrån på Orust sedan 2012 och under våren 2015 blev jag franchisetagare. Jag har tidigare jobbat på Orusts Sparbank och ett annat av fastighetsbyråns kontor på västkusten. Orust är en vacker ö som erbjuder något för alla. Här finns samhällena Henån, Varekil, Ellös och Svanesund som ständigt är i rörelse, de charmiga fiskesamhällena som drar långväga turister och för den som föredrar finns de mer lantliga lägen. Jag tycker att det är en fantastisk känsla att få förtroende att förmedla någons bostad och likaså när jag hittar drömhuset till någon som jag hjälpt i deras letande. Att sedan leva upp till alla parters förväntningar och mer än så, är det som är min drivkraft.

Linnéa Engelbrektsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Berndtsdotter

Jag tycker om att arbeta för och med männinskor. Att få jobba som mäklarassitent, med dess arbetsuppgifter och den dagliga kundkontakten gör detta ett arbete som jag trivas väldigt bra med.

Om Frida Lennartsson

Våra närområden

Se fler områden