Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Örnsköldsvik

Fastighetsbyrån Örnsköldsvik

Fastighetsbyrån startade sin verksamhet i Örnsköldsvik redan 1966. Vi har idag många bra samarbetspartners som ger din bostadsaffär ett ytterligare mervärde, bland annat vårt nära samarbete med Swedbank - där vi även har vårt kontor - som kan gynna din bostadsaffär.

Örnsköldsvik är en stad som under de senaste åren blomstrat med nybyggnationer, Botniabanans framkomst och trevliga evenemang av alla dess slag. I Örnsköldsvik finns härlig natur, närheten till havet och stadslivet. Något för alla helt enkelt!

Letar du efter en fastighetsmäklare som drivs av affärsmässighet, engagemang och har som målsättning att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare, hör av dig till oss! Vi gör det enklare att byta bostad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örnsköldsvik

Om Annacarin Holmgren

Att hjälpa säljare och köpare med en av de största affärerna i livet passar mig utmärkt. Jag har drivit Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik sedan 2007 och det är med glädje jag går till mitt arbete varje dag. Är utbildad mäklare, civilekonom och byggnadsingenjör och har jobbat många år i bank, bygg- och industriföretag. Fritiden fyller jag med aktiviteter i vår vackra natur och är engagerad i olika föreningar och nätverk. Självklart har jag ett starkt klappande hjärta för MODO Hockey och Örnsköldsvik.

Annacarin Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ida Sjödin

Jag trivs otroligt bra som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik! Varje dag får jag möjligheten att möta nya människor och på bästa sätt ge dem den hjälp som de vill ha - både som säljare och som köpare. Att få hjälpa människor med den för många störta affären i livet ser jag som ett hedersamt uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär allt som oftast ett högt tempo vilket jag älskar. På min fritid vill jag gärna vara med familj och vänner. Eller varför inte tillbringa en solig dag ute i vår underbara natur?

Ida Sjödin

Fastighetsmäklare

Om Linnéa Sjökvist

Jag arbetar sedan 2013 som mäklarassistent på Fastighetsbyrån och är dessutom utbildad fastighetsmäklare. Jag kan säljprocessens alla delar och är skicklig på struktur och administration. Jag älskar mitt yrke som innefattar daglig kundkontakt och omväxlande arbetsuppgifter. Oftast har du en första kontakt med mig innan du träffar mina kollegor. När du har sålt eller köpt en bostad via oss finns jag tillgänglig som en extra kontaktperson som hjälper dig med praktiska frågor inför t.ex. kontraktsskrivning eller tillträde. Jag tycker att god service, återkoppling, engagemang och kunskap är viktiga komponenter i en bra bostadsaffär. Kontakta gärna mig!

Om Lisa Nordqvist

Att arbeta som fastighetsmäklare är fantastiskt roligt, jag får dagligen träffa nya människor och knyta nya kontakter. Jag vill att du som köpare och säljare ska känna att jag är engagerad och noggrann genom hela processen, att du känner dig trygg med mig som mäklare är det viktigaste för mig. Jag vill ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Min fritid spenderar jag gärna ute i naturen med en skotertur, svampplockning eller lite vandring i fjällen tillsammans med nära och kära.

Lisa Nordqvist

Fastighetsmäklare

Om Sara Jeanson

Sara Jeanson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden