Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Örnsköldsvik

Fastighetsbyrån Örnsköldsvik

Fastighetsbyrån startade sin verksamhet i Örnsköldsvik redan 1963. Vi har idag många bra samarbetspartners som ger din bostadsaffär ett ytterligare mervärde, bland annat vårt nära samarbete med Swedbank - där vi även har vårt kontor - som kan gynna din bostadsaffär.

Örnsköldsvik är en stad som under de senaste åren blomstrat med nybyggnationer, Botniabanans framkomst och trevliga evenemang av alla dess slag. I Örnsköldsvik finns härlig natur, närheten till havet och stadslivet. Något för alla helt enkelt!

Letar du efter en fastighetsmäklare som drivs av affärsmässighet, engagemang och har som målsättning att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare, hör av dig till oss! Vi gör det enklare att byta bostad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örnsköldsvik

Om Annacarin Holmgren

Att jobba med och för andra människor och dessutom krydda detta med att göra affärer passar mig utmärkt. Det är med glädje jag går till mitt arbete varje dag. Jag började i Fastighetsbyrån i november 2007. Är registrerad fastighetsmäklare och även utbildad civilekonom och byggnadsingenjör. Innan jag började i Fastighetsbyrån jobbade jag många år i bank och i olika industriföretag. Fritiden fyller jag med aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Jag är engagerad i olika föreningar och nätverk. Självklart har jag även ett starkt klappande hjärta för MODO Hockey och Örnsköldsvik.

Annacarin Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ida Sjödin

Jag trivs otroligt bra som mäklare på Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik! Varje dag får jag möjligheten att möta nya människor och på bästa sätt ge dem den hjälp som de vill ha - både som säljare och som köpare. Att få hjälpa människor med den för många störta affären i livet ser jag som ett hedersamt uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär allt som oftast ett högt tempo vilket jag älskar. På min fritid vill jag gärna vara med familj och vänner. Eller varför inte tillbringa en solig dag ute i vår underbara natur?

Ida Sjödin

Fastighetsmäklare

Om Linnéa Sjökvist

Om Lisa Nordqvist

Att arbeta som fastighetsmäklare är fantastiskt roligt, jag får dagligen träffa nya människor och knyta nya kontakter. Jag vill att du som köpare och säljare ska känna att jag är engagerad och noggrann genom hela processen, att du känner dig trygg med mig som mäklare är det viktigaste för mig. Jag vill ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Min fritid spenderar jag gärna ute i naturen med en skotertur, svampplockning eller lite vandring i fjällen tillsammans med nära och kära.

Lisa Nordqvist

Fastighetsmäklare

Om Sara Jeanson

Sara Jeanson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden