Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Örkelljunga

Fastighetsbyrån Örkelljunga

Örkelljunga är ett naturskönt område i nordvästra Skåne där slätten möter skogsbygden och kulturlandskapet böljar harmoniskt mellan vackra insjöar och orörd natur.

Vi är Örkelljungas mest anlitade fastighetsbyrå och med vårt breda kontaktnät borgar vi för att era uppdrag ska utföras på absolut bästa sätt. Personligt engagemang, skräddarsydd tjänst och ett affärsmässigt agerande är viktigt, och hos oss finns all kompetens och kunskap som behövs för att hjälpa just dig med att byta bostad.

Kontoret har en målsättning att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande, och erbjuder dig som säljare marknadens i särklass bästa marknadsföring och väljer noggrant kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på ett effektivt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja, är du välkommen att kontakta oss. Varför inte ringa Sveriges största mäklare!

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örkelljunga

Om Magnus Sköld

Det känns oerhört stimulerande att få jobba med, och i ett gäng där flexibilitet, smidighet, föränderlighet och stor kamratskap är några av ledstjärnorna i företaget! Jag började arbeta i Fastighetsbyrån hösten 2001. Anledningen till varför jag just valde Fastighetsbyrån är visionen om att leda utvecklingen till ett kunskaps- och serviceföretag där affärsmässighet, trovärdighet och engagemang står i fokus. På fritiden pysslar jag gärna med huset, umgås med familj och vänner, semestern tillbringar jag gärna på Franska eller Italienska revieran.

Magnus Sköld

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Henrik Linderos

Som boende i Örkelljunga känns det extra roligt att få jobba på "hemmaplan". Jag har inte ångrat mitt nya yrkesval - jag trivs mycket bra med mitt arbete och med mina duktiga kollegor. Att arbeta som fastighetsmäklare innebär ofta långa dagar och många kvällspass men detta vägs upp av ett ganska fritt och omväxlande arbete där jag har förmånen att få träffa många människor som befinner sig i helt olika livssituationer Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslofylld process, därför är det viktigt att säljaren känner sig helt trygg i relationen till mäklaren. Trygghet för mäklaren är att tillhöra Sveriges ledande mäklarföretag som har en komplett uppsättning av de tjänster som behövs för att du ska göra en riktigt bra affär! Låt inte slumpen avgöra vem som får sälja din bostad! Hoppas att jag en dag får förtroendet att sköta just din bostadsaffär.

Henrik Linderos

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden