Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Örebro

Fastighetsbyrån Örebro

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Örebro och vårt kontor vid Drottninggatan 18 ovanför Swedbank. Vi är marknadsledande i Örebro och har funnits här i över 40 år. På kontoret är vi sexton mäklare och tre assistenter som tillsammans arbetar för att göra ditt bostadsbyte enklare. Vi har även en värderingsman med hela länet som arbetsplats.

Funderar du på att sälja? Med oss får du alla fördelar i att ha en stor mäklare, till exempel tryggheten i att vända sig till en rikstäckande organisation. Men du får också fördelarna hos en liten. Vi kan ditt område och har dagligen kontakt med en mängd potentiella köpare som letar efter bostad i Örebro-regionen. Kanske viktigast av allt, vi finns alltid nära till hands. Hos oss finns verktygen för att din försäljning ska bli så bra som möjligt.

Vi erbjuder en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångskoncept. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Välkommen in eller ring på 019-21 70 00 så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örebro

Om Fredrik Molin

Fredrik Molin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Wirén

Det som jag uppskattar mest med mitt yrke är de dagliga kundkontakterna. Min absoluta ambition är att alltid ha nöjda kunder och göra en helhjärtad arbetsinsats. Att hjälpa människor att lösa sin boendesituation är ett väldigt spännande och varierande arbete som jag verkligen uppskattar. Anlitar du mig kan du räkna med en lyckad fastighetsaffär. Väl mött!

Adam Wirén

Fastighetsmäklare

Om Andreas Rutqvist

Andreas Rutqvist

Fastighetsmäklare

Om Annica Lundekvam

Jag tycker om att kunna vara flexibel och styra över min dag. Här får jag utlopp för min kreativitet genom att fixa till bilder, göra iordning beskrivningar till husen osv. Jag är omgiven av ett gäng härliga medarbetare!Det viktigaste för mig är våra två barn, så det är där jag lägger mest tid. Men jag tycker även om heminredning som att sy, måla om möbler och pyssla. Älskar västkusten på sommaren och drömmer om ett hus där! Tycker om att promenera vid oset och grilla korv. Är allmänt idrottsintresserad och följer våra lag här i stan.Jag valde att börja på Fastighetsbyrån för att det är en stor och etablerad firma. Man har många kollegor att ta till hjälp och en stor organisation i ryggen. Man arbetar på ett proffsigt sätt och ligger långt fram i den tekniska utvecklingen.

Annica Lundekvam

Fastighetsmäklare

Om Carin Liedström

Jag arbetar som villamäklare och hjälper gärna till att förmedla försäljningar av villor, fritidshus eller tomter. Jag älskar mäklaryrket med kundkontakter och mångsidiga sysslor. Om man anlitar mig får man en engagerad mäklare. Började på Fastighetsbyrån i juni 2003.

Carin Liedström

Fastighetsmäklare

Om Catarina Tenor

Trygghet, engagemang och serviceanda med fokus på hög kvalité är mitt mål vid varje fastighetsaffär. Sedan 2005 jobbar jag som fastighetsmäklare med inriktning mot bostadsrätter. Jag älskar att träffa människor och det är med stor glädje och omsorg jag vägleder dem i deras livs största affär. Är född och uppvuxen i Örebro, vilket gör att jag kan vår fina stad väldigt bra. Jag har läst 3 år vid fastighetsekonomiprogrammet på Karlstads Universitet. Min utbildning är certifierad av CEPI (European Council of Real Estate Professions). Affärsmässighet, trygghet & engagemang är nyckelord för Fastighetsbyrån. Ett företag med högt ställda krav på sina anställda. För mig är det viktigt att arbeta med något man trivs med och på ett företag som har samma visioner som mig. Funderar du på att byta boende? Hör gärna av dig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Catarina Tenor

Fastighetsmäklare

Om David Lundekvam

Det jag tycker bäst om med mitt yrke är att få träffa många människor i olika situationer i livet.

David Lundekvam

Fastighetsmäklare

Om Gabriel Damar

Gabriel Damar

Fastighetsmäklare

Om Gro Velta

Gro Velta

Fastighetsmäklare

Om Håkan Åstö

Med styrkan hos en stor rikstäckande organisation i ryggen, tillsammans med ett personligt bemötande och stort engagemang, vill jag hjälpa mina kunder att göra goda och trygga affärer. Välkommen att höra av dig när Du behöver hjälp.

Håkan Åstö

Fastighetsmäklare

Om Lars Blomqvist

Lars Blomqvist

Fastighetsmäklare

Om Lars Pettersson

Lars Pettersson

Fastighetsmäklare

Om Linn Hammar

Att vara mäklare är mer en livsstil än ett arbete, jag har ett stort engagemang gentemot mina kunder. Teknik, inredning och pappersarbete är kul - men nöjda köpare och säljare är det allra roligaste! Fritiden spenderas med familj och vänner, gärna ute i naturen eller vid ett sällskapsspel. Jag började arbeta på Fastighetsbyrån i juli 2008. Jag har tidigare arbetat som fastighetsmäklare på en annan byrå i Örebro.

Linn Hammar

Fastighetsmäklare

Om Magnus Wikström

Magnus Wikström

Fastighetsmäklare

Om Malin Davidsson

Malin Davidsson

Fastighetsmäklare

Om Maria Schwerin

Maria Schwerin

Fastighetsmäklare

Om Roland Karlsson

Roland Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Therese Marcusson

Det bästa med fastighetsmäklaryrket tycker jag är den dagliga kundkontakten och få hjälpa människor med en utav deras livs största affärer. Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare är nöjda med sin affär. Jag är även utbildad civilekonom. På min fritid tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner. Om tid finns så uppskattar jag att resa. Ska ni sälja Er bostadsrätt- låt mig hjälpa Er!

Therese Marcusson

Fastighetsmäklare

Om Tomas Carlsson

Anledningen till att jag började på Fastighetsbyrån var framförallt att man har en stor organisation i ryggen, proffsigt upplägg och att man ligger långt framme i den tekniska utvecklingen. För mig är det alltid kunden i centrum! Det som gör fastighetsmäklarjobbet så speciellt är att ingen dag är den andra lik. Man träffar intressenta människor varje dag och skapar nya kontakter.

Tomas Carlsson

Fastighetsmäklare / Tjänstledig

Om Yvonne Kreü

Att få jobba med fastighetsförmedling har alltid lockat mig och här på Fastighetsbyrån sätter vi kunden i centrum och jobbar med senaste teknik. Att få träffa olika människor i olika situationer är stimulerande. Jag är en glad, positiv och serviceinriktad person och har alltid som mål att få nöjda kunder. Hälsar nya såväl som gamla kunder Välkommen!

Yvonne Kreü

Fastighetsmäklare

Om Anna Larsson

Anna Larsson

Administratör

Om Britt-Marie Holm

Om Lars-Åke Andersson

Våra närområden

Se fler områden