Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nynäshamn

Fastighetsbyrån Nynäshamn

Välkommen till Nynäshamn.
Havsnära och vackra landskap 30 minuter från city

I Nynäshamn får du närhet till lugnet, naturen och en fantastisk skärgård! Det är den enda Stockholmskommun där du ser havshorisonten från fastlandet. Ingen här har längre än en mil till havet!
I Nynäshamn trivs alla och området har något att erbjuda för de flesta livsstilar: från ridskola och motorcrossbana till ishall, simhall, båthamnar, golfbana och motionsspår. I den rika naturen kan du bada från stränder och klippor i hav och insjöar. Här finns flera restauranger, bagerier och ett ölbryggeri.
Nynäshamn har även gott om skolor, förskolor och daghem. Kommunikationerna är goda med pendeltåg mot Stockholm Central och Bålsta samt direktbussar till Gullmarsplan. In till Globen är det 30 minuter med bil via vår nya motorväg 73.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nynäshamn

Om Peter Åstrand

Peter har varit mäklare sedan 1997 och drivit Fastighetsbyråns kontor i Nynäshamn sedan 1998. Det har gett honom en gedigen erfarenhet av såväl yrket som bostadsmarknaden i området. Fastighetsbyrån har under en längre tid varit en av de ledande mäklarbyråerna i Nynäshamn och såväl Peter som kontoret har ett mycket gott rykte på orten. Peter bor lite utanför Ösmo tillsammans med sin familj, vilket han upplever som en stor styrka då det ger honom en större känsla för området. Dessutom har han nära till allt om det behövs en snabbutryckning!

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Ohrgren Åstrand

Anna är den som har jobbat längst som mäklare på Fastighetsbyråns kontor i Nynäshamn. Det har gett henne en ovärderlig kunskap och erfarenhet om bostadsmarknaden i Nynäshamn och området som stort. Anna kombinerar en hög nivå av passion och engagemang med att alltid sätta kunden i fokus. En inställning som har gett henne ett mycket gott rykte som mäklare och gör att hon idag har nästan uteslutande återkommande kunder som vill anlita henne. Anna och hennes familj bor själva i området; en liten bit utanför Ösmo.

Om Markus Martinsson

Markus är en av Nynäshamns mest eftertraktade mäklare, tack vare sitt personliga engagemang och en strävan att alltid överträffa kundernas förväntan. Markus började på Fastighetsbyrån i Nynäshamn 2007; en av de ledande mäklarbyråerna på orten sedan en lång tid tillbaka. Markus är uppvuxen i Nynäshamn, vilket har gett honom en god lokalkännedom och stort kontaktnät – fördelar som gynnar honom och hans kunder varje dag. Som mäklare har Markus en stor passion för affärer och nöjer sig aldrig förrän kunderna är helt nöjda.

Markus Martinsson

Fastighetsmäklare

Om Sara Oxelmark

Sara är en av Nynäshamns främsta fastighetsmäklare och drar stor nytta av att vara uppvuxen i kommunen. Hon har jobbat på Fastighetsbyrån i Nynäshamn sedan 2010 och har redan en stor kundkrets och erfarenhet. Saras främsta mål som mäklare är att alla parter ska känna sig så trygga och nöjda som möjligt genom hela affären. Hennes gedigna kunskap om området gör att Sara kan tipsa om allt: från skolor, mataffärer och kommunikationer, till vilka fritidsintressen du och din familj kan utöva här. Hon kan även berätta var ni upplever Nynäshamns vackra natur när den är som bäst!

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

Om Stefan Stråhle

Stefan har en lång erfarenhet av mäklaryrket då han sadlade om från polis till fastighetsmäklare 2004. Stefan började på Fastighetsbyråns kontor i Nynäshamn på en gång och har varit verksam här sedan dess. Han har under åren förmedlat fler lägenheter och hus än de flesta mäklarna på orten och kan sina områden mycket väl. Stefan har dessutom fördelen av att bo i Nynäshamn sedan en längre tid, vilket innebär att han vet vad som är på gång. Som mäklare är Stefan mycket noggrann och lämnar inget åt slumpen.

Stefan Stråhle

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden