Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nybro

Fastighetsbyrån Nybro

Välkommen till något av våra kontor, vi finns i Nybro och i Emmaboda mitt i Glasriket! Här har vi ett unikt koncept med Fastighetsbyrån, Juristbyrån och Swedbank under samma tak. Detta ger dig möjligheten att få den bästa hjälpen från början till slut när du ska köpa eller sälja bostad.

Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig att värdera, sälja, hitta och köpa ditt drömboende i Nybro och Emmaboda kommuner. Swedbank hjälper dig att hitta den bästa finansiella lösningen för ditt boende och allt annat som berör din privata ekonomi.

Ring oss gärna för en förutsättningslös diskussion eller välkommen in till vårt kontor på Storgatan 12 i Nybro eller på Centrumtorget i Emmaboda. Vi har lång erfarenhet och är mycket väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl köpare som säljare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nybro

Om Rickard Öberg

Rickard Öberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emil Borgemo

Den största affären i livet säger många när det handlar om försäljning av en bostad. Då är det viktigt att du har förtroende för din fastighetsmäklare. Emil strävar alltid efter att med noggrannhet och kvalitet bidra till en trygg affär, där både säljare och köpare är helt nöjda. Nu ser han fram emot att hjälpa just er på bästa möjliga sätt.

Emil Borgemo

Fastighetsmäklare

Om Susanne Gustafsson

Susanne Gustafsson

Fastighetsmäklare

Om Petra Öberg

Efter många år i resebranschen valde Petra att ta klivet till Fastighetsbyrån. Omtanke, glädje och hög servicenivå är något som du som kund kommer känna igen när du är i kontakt med Petra. Hon har alltid nära till ett hjärtligt skratt.

Våra närområden

Se fler områden