Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nybro

Fastighetsbyrån Nybro

Välkommen till något av våra kontor, vi finns i Nybro och i Emmaboda mitt i Glasriket! Här har vi ett unikt koncept med Fastighetsbyrån, Juristbyrån och Swedbank under samma tak. Detta ger dig möjligheten att få den bästa hjälpen från början till slut när du ska köpa eller sälja bostad.

Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig att värdera, sälja, hitta och köpa ditt drömboende i Nybro och Emmaboda kommuner. Swedbank hjälper dig att hitta den bästa finansiella lösningen för ditt boende och allt annat som berör din privata ekonomi.

Ring oss gärna för en förutsättningslös diskussion eller välkommen in till vårt kontor på Storgatan 12 i Nybro eller på Centrumtorget i Emmaboda. Vi har lång erfarenhet och är mycket väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl köpare som säljare.

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nybro

Om Rickard Öberg

Efter att ha jobbat i ett annat varumärke under många år tog jag klivet in i Fastighetsbyrån 2006. Kalmarkontoret blev året därefter nominerat till årets kontor av landets ca 220 kontor. Sedan dess har vi blivit fler på kontoret och står idag bättre rustade än någonsin.

Rickard Öberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emil Borgemo

Emil Borgemo

Fastighetsmäklare

Om Linda Haglund

Linda Haglund

Mäklarassistent

Om Susanne Gustafsson

”Jag jobbar på Fastighetsbyrån sedan 2012 som mäklarassistent. Parallellt med mitt assistentjobb utbildar jag mig sedan två år tillbaka till fastighetsmäklare. Ett drömyrke som jag länge har velat utbilda mig till, men först nu haft möjlighet att satsa på. Som mäklarassistent är jag idag bl a kontaktlänken mellan dig som kund och ansvarig fastighetsmäklare. Hoppas att vi ses framöver!”

Susanne Gustafsson

Mäklarassistent

Om Andreas Andersson

Andreas Andersson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden