Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nässjö

Fastighetsbyrån Nässjö

I Nässjö kommun, precis som i hela landet, är vi den ledande fastighetsmäklaren som säljer flest bostäder. Vi eftersträvar hög kvalitet på våra tjänster med ett glatt och affärsmässigt bemötande. Vi vet att nöjda kunder återkommer!

Vår lokala hemsida har haft en explosionsartad utveckling och har nu mellan

10 000-15 000 besökare varje vecka. Som säljare till en fastighet ger det maximal möjlighet till bästa exponering och därmed största chansen till en bra affär och rätt pris.

Hela Fastighetsbyrån, med över 240 kontor i Sverige, blev under 2004 miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vårt företag är en del av samhället och då är det självklart att vi måste ta ett ansvar och bidra till att värna om miljön. Vi gör det genom att integrera miljöarbetet i vår affärsverksamhet. Läs mer om vårt miljöarbete under 'Om oss' fliken.

Vill du ha en välutbildad och egagerad mäklare som har god lokalkännedom och kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen till sin hjälp för att nå resultat? Vänd dig till oss på Fastighetsbyrån i Nässjö med förtroende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nässjö

Om Anders Torstensson

Att få både köpare och säljare att känna att man har gjort en bra och trevlig affär är viktigt, att alla parter känner sig korrekt och rättvist behandlade. Att byta bostad är en känslig och viktig process och därför är det viktigt att känna sig trygg i relationen till mäklaren.

Anders Torstensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Fredrik Bergqvist

För att ni skall få det bästa resultatet vid er försäljning är valet av mäklare väldigt viktigt. Som din mäklare strävar jag alltid efter att utföra mitt arbete över er förväntan. Det som är så fantastiskt med mitt yrke är att jag får vara en del i så många människors största affär. Denna affären skall enligt mig genomsyras av trygghet, kvalité och nöjda parter! Om engagemang och drivkraft är det du söker har du hittat rätt mäklare!

Fredrik Bergqvist

Fastighetsmäklare

Om Jenny Karlson

Charmen med att vara fastighetsmäklare är just variationen; att hela tiden få träffa nya, intressanta människor och få arbeta med nya hus. Jag vill vara ett stöd och bistå med all hjälp man behöver i en så viktigt del i av livet som ett bostadsbyte innebär.

Jenny Karlson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Siv Bjenning

Siv Bjenning

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden