Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Luleå

Fastighetsbyrån Luleå

Välkommen till Sveriges marknadsledande mäklarkedja Fastighetsbyrån!

Vårt kontor i Luleå har funnits sedan 1998. Genom åren har vi skaffat oss både bred kunskap och god lokalkännedom samt haft förmånen att lära känna många människor lokalt som regionalt vilket har bidragit till vårt unika kontaktnät.

Vi hjälper årligen cirka 500 familjer genom deras köp- och säljprocess. Vårt stora utbud innebär att du som köpare har mycket stor chans att finna vad du söker.

Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Därför skräddarsyr vi våra uppdrag efter dina enskilda behov. Vi har dessutom ett bra och nära samarbete med Swedbank vilket kan gynna dig i din bostadsaffär.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Du kan med förtroende vända dig till oss när du funderar på att byta bostad!

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Luleå

Om Daniel Tillstam

Daniel Tillstam

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Axel Lundbäck

Axel Lundbäck

Fastighetsmäklare

Om Emma Lindbäck

Emma Lindbäck

Fastighetsmäklare

Om Helena Brännström

Att arbeta som fastighetsmäklare är ett stimulerande arbete där man måste klara att ha många bollar i luften och samtidigt behålla ett lugn mot kunder och uppdragsgivare. Möten mellan människor och deras livssituation just nu är kanske det mest positiva. Att hjälpa någon hitta sitt drömhus eller att slippa belastningen med allt vad ett stort hus innebär, kan vara dessa ljuspunkter ! Efter att tidigare jobbat som fastighetsmäklare på HSB-Mäklaran och Sverige Fastigheter, började jag vid hopslagningen av bankerna april-98 på FöreningsSparbanken Fastighetsbyrå Försöker träna regelbundet för att hålla kropp och hjärna i trim ! Försöker träna regelbundet för att hålla kropp och hjärna i trim ! Efter att tidigare jobbat som fastighetsmäklare på HSB-Mäklaran och Sverige Fastigheter, började jag vid hopslagningen av bankerna april-98 på FöreningsSparbanken Fastighetsbyrå

Helena Brännström

Fastighetsmäklare

Om Ida Törnberg

.

Ida Törnberg

Fastighetsmäklare

Om Linnéa Sjökvist

Linnéa Sjökvist

Mäklarassistent

Om Magnus Wikland

Mitt arbete som fastighetsmäklare leder till att jag träffar nya ansikten varje dag och att få ta del av deras kanske livs största affär är väldigt kul. Det allra viktigaste för mig är att Ni som kunder blir nöjda, oavsett om ni är köpare eller säljare! Funderar du på att förändra din boendesituation? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Magnus Wikland

Fastighetsmäklare

Om Hanna Grönlund

Hanna Grönlund

Kundkoordinator/fastighetsmäklare

Om Tina Persson

Tina Persson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden