Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Lindesberg

Fastighetsbyrån Lindesberg

Välkommen till Bergslagens pärla – Lindesberg. En småstad värd att upptäcka.

Här kan Du njuta av vandringsleder bland annat runt Lindesjön. Shopping med mat- och fikastunder erbjuds av allehanda slag. Den centralt belägna Lindesbergs Arena utnyttjas flitigt av våra idrottsgymnaster inom handboll, judo samt volleyboll. Här erbjuds även många spännande matchstunder och härliga arrangemang inom musik och kultur både för stor och liten. För den aktiva familjen finns även bowling, äventyrsbad i Energikällan samt, under sommarmånaderna, vår alldeles speciellt utformade äventyrsgolf. Du kan dessutom satsa en slant på rätt ”kuse” när sommartravet i Fornaboda slår upp portarna.

I Lindesberg har vi förmånen att ha vårt kontor i den lokalt förankrade Bergslagens Sparbank. Vår styrka är att vi arbetar nära varandra vilket ger Dig som kund den absolut bästa servicen. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lindesberg

Om Linn Sander

2006 startade Linn karriären på Fastighetsbyrån. Linn är ett energiknippe som har svårt att bara sitta still och njuta av lugnet. Med många bollar i luften och i glada människors sällskap trivs hon allra bäst. Ju mer utmaningar hon ställs inför desto mer njuter hon av uppdragen. Linn gör alltid sitt allra yttersta och med den största iver och engagemang till kunders stora glädje.

Linn Sander

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Fröyseth

Anna har jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2010 och har tidigare en gedigen erfarenhet från bankväsendet. Anna är kontorets koordinator och den som har stenkoll på de områden vi jobbar över. Hon har dessutom full koll på mäklarnas förehavanden när de är ute på fältet. Annas största egenskaper är hennes förmåga att svänga mellan de olika göromålen utan att tappa fart och hennes vilja att hjälpa till. Hon utför alltid sitt arbete med ett leende och hon får alltid alla att känna sig välkomna när de kommer in på kontoret.

Om Jenny Larsson

Jenny har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2009 och ser det som ett privilegium att få hjälpa kunder i troligen de största affärer de gör under sin livstid. Att sedan få göra det i sin födelseort och dess omgivning ser hon som en enorm fördel då hon kan hjälpa kunden att få till den bästa tänkbara upplevelsen av sitt köp och även skapa en stor trygghet hos säljarna att hon faktiskt vet och förstår vilka mervärden just dessa områden har att erbjuda. Jennys mål är att på ett prickfritt men effektivt sätt ge kunderna en trygg och säker väg igenom hela bostadsaffären vilket gör att många väljer att komma tillbaka till henne vid deras nästa bostadaffär.

Jenny Larsson

Fastighetsmäklare

Om Petra Stridh

Att få hjälpa människor i deras kanske största affär i livet, gör arbetet som fastighetsmäklare spännande varje dag. Jag lägger ner mycket tid på varje uppdrag, för att alla ska gå nöjda ur affären.

Petra Stridh

Fastighetsmäklare

Om Sara Nilsson

Sara Nilsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden