Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Lidingö

Fastighetsbyrån Lidingö

Lidingö är ett attraktivt område alldeles intill Stockholms city. Hela ön andas livskvalitet med nära till allt från gröna strövområden, salta och söta bad till sport och fritidsanläggningar. Självklart måste man också nämna närheten till Stockholm, dit man tar sig på mindre än 20 minuter med kommunala färdmedel.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vi förstår att du har ett antal funderingar och det är helt naturligt. Vi lyssnar gärna! Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär. Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Lidingö

Om Jakob Jahkopson

Jakob är en av Fastighetsbyråns mest meriterade mäklare och har under sin karriär alltid varit med på Fastighetsbyråns topplistor över de bäst presterande mäklarna i Sverige. Med erfarenhet från flera olika marknader och över 700 försäljningar tycker han att den bästa belöningen är feedbacken från alla nöjda kunder som man får nöjet att hjälpa genom deras livs viktigaste affär. Anlitar du Jakob så kan du räkna med en välmeriterad, driven, kunnig, erfaren och mycket engagerad mäklare som anammar Fastighetsbyråns kärnvärden till fullo: Trygghet, engagemang och affärsmässighet kommer att genomsyra varje bostadsförsäljning från första kontakt till avslut.

Jakob Jahkopson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Petter Nilsson

Jag började jobba på Fastighetsbyrån år 2007 och trivs väldigt bra med mitt jobb som fastighetsmäklare. Det är verkligen roligt att jobba på Lidingö som är en spännande marknad med stor variation tack vare alla dess olika områden och allt från lägenheter, tomter och villor som finns här. Lidingö är en marknad som jag tror kommer utvecklas positivt med tanke på dess närhet till Stockholm. Att jag valde Fastighetsbyrån som arbetsgivare är ingen slump. Här får jag tillgång till alla de verktyg som jag behöver för att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt. Viktigast för mig i mitt arbete är att kunna leverera en tjänst som överträffar mina kunders förväntningar. Har du några frågor eller funderingar gällande köp eller försäljning så är du varmt välkommen att kontakta mig! Går gärna in på reco.se för att se vad mina tidigare kunder tyckt om mitt arbete: www.reco.se/fastighetsbyran-lidingo/petter-nilsson

Petter Nilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ewa Söderberg

Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din förmodlingen viktigaste affär i livet. Jag har mycket lång erfarenhet från inredning, arkitektur och design. Områden som jag har stor glädje av i kombination med att sälja ett boende. Min bakgrund inom försäljning och kundbemötande skapar bra förutsättningar för en lyckad affär för både säljare och köpare. Jag har förmånen att få arbeta och bo på Lidingö, en plats jag stortrivs på med närheten till naturen men även till storstadens puls.

Ewa Söderberg

Fastighetsmäklare

Om John Uppenberg

John Uppenberg

Fastighetsmäklare

Om Petronella Bennström

Att arbeta som Fastighetsmäklare är omväxlande och stimulerande, man träffar olika typer av människor och får vara delaktig i en av deras viktigaste affärer i livet.

Petronella Bennström

Fastighetsmäklare

Om Ronja Lenander

Att vara fastighetsmäklare är världens roligaste arbete. Det är omväxlande, fartfyllt och den ena dagen är aldrig den andra lik, vilket jag älskar. Jag har som mål att varje kund ska återkomma till mig när det är dags för ett bostadsbyte och för att uppnå det räcker det inte med att nå upp till de förväntningar mina kunder har, utan jag vill överträffa dem. Genom noggrannhet, omsorg och ett stort engagemang ser jag till att alla parter blir nöjda med den tjänst jag levererar. Med Fastighetsbyrån i ryggen är förutsättningarna för en trygg och lyckad affär maximerade. Vill du få bättre koll på hur din bostad på Lidingö står sig på marknaden eller funderar du på att byta boende? Hör då gärna av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar.

Ronja Lenander

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden