Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Lidingö

Fastighetsbyrån Lidingö

Lidingö är ett attraktivt område alldeles intill Stockholms city. Hela ön andas livskvalitet med nära till allt från gröna strövområden, salta och söta bad till sport och fritidsanläggningar. Självklart måste man också nämna närheten till Stockholm, dit man tar sig på mindre än 20 minuter med kommunala färdmedel.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vi förstår att du har ett antal funderingar och det är helt naturligt. Vi lyssnar gärna! Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär. Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Lidingö

Om Petter Nilsson

Petter Nilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Fastighetsmäklare

Om Jakob Jahkopson

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2005 på flera olika marknader. Under dessa år har jag alltid varit högpresterande och genomfört mängder med bostadsaffärer. Anlitar du mig så kan du räkna med en driven, kunnig, erfaren och mycket engagerad mäklare som anammar Fastighetsbyråns kärnvärden till fullo: Trygghet, engagemang och affärsmässighet kommer att genomsyra varje bostadsförsäljning från första kontakt till avslut. Jag har idrottat under i princip hela mitt liv och är en tävlingsmänniska. Jag är inte nöjd förrän du som kund är nöjd och målet för Fastighetsbrån Lidingö är att vara den mäklare som har flest nöjda kunder. Funderar du på att byta boende? Hör av dig så kan vi diskutera just dina försäljningar för en optimal bostadsaffär.

Jakob Jahkopson

Fastighetsmäklare

Om Petronella Bennström

Att arbeta som Fastighetsmäklare är omväxlande och stimulerande, man träffar olika typer av människor och får vara delaktig i en av deras viktigaste affärer i livet.

Petronella Bennström

Fastighetsmäklare

Om Ronja Lenander

Att vara fastighetsmäklare är världens roligaste arbete. Det är omväxlande, fartfyllt och den ena dagen är aldrig den andra lik, vilket jag älskar. Jag har som mål att varje kund ska återkomma till mig när det är dags för ett bostadsbyte och för att uppnå det räcker det inte med att nå upp till de förväntningar mina kunder har, utan jag vill överträffa dem. Genom noggrannhet, omsorg och ett stort engagemang ser jag till att alla parter blir nöjda med den tjänst jag levererar. Med Fastighetsbyrån i ryggen är förutsättningarna för en trygg och lyckad affär maximerade. Vill du få bättre koll på hur din bostad på Lidingö står sig på marknaden eller funderar du på att byta boende? Hör då gärna av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar.

Ronja Lenander

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden