Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Kungshamn

Fastighetsbyrån Kungshamn

Fastighetsbyrån är den enda lokala mäklaren med två kontor i kommunen där vi är ensamma om att ha kontor i Bro. Här är vi flera engagerade fastighetsmäklare och assistenter. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och slutpris samt att våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Sparbanken Enköping, Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina behov. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet, affärsmässigt och trovärdigt i varje uppdrag

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Upplands-Bros största register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kungshamn

Om Alexander Gergils

Alexander är registrerad fastighetsmäklare sedan våren 2006. På sin fritid umgås han gärna med familj och vänner eller tar en tur på sjön. Han är gift med Annika och tillsammans har de 2 barn, Alice och Anton. Han är född och uppvuxen på Hovenäset och har mycket god lokalkännedom i Sotenäs kommun. Att arbeta som mäklare är både spännande och krävande och ingen dag är den andra lik. Som person är Alexander utåtriktad och positiv och gör sitt bästa för att alla parter ska känna sig trevligt bemötta och nöjda.

Alexander Gergils

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Gistedt

Adam Gistedt

Fastighetsmäklare

Om Anna Bjurström

Bilden av drömyrket har alltid varit ett omväxlande jobb, med mycket kundkontakt och ständigt nya utmaningar. Anna har varit fastighetsmäklare sen 2008. Hon älskar sitt jobb då hon får möjlighet att hjälpa människor i deras olika skeden i livet och den ena dagen är aldrig den andra lik. Hon bor själv i kommunen tillsammans med sin familj. Anna menar att det speciella med Sotenäs är variationen av natur, från gröna skogar till den karga bohuslänska graniten och västerhavet. Att populationen växlar mellan årstiderna gör området extra intressant.

Anna Bjurström

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Lotta Botö

Lotta började här på kontoret i Kungshamn i februari 2005. Hon är från början en Göteborgstjej som blivit Smögenbo tillsammans med man och två barn. Hon tycker arbetet är otroligt varierande och ingen dag är den andra lik! "Intressant, spännande & kul med mycket kundkontakt!!"

Lotta Botö

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden