Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Kungsbacka

Fastighetsbyrån Kungsbacka

Centralt, lantligt och havsnära – allt på samma gång!

Kungsbacka är en härlig småstadsidyll med bara 25 minuter från Göteborg. Innerstaden består av gamla trähus som är samlade runt Kungsbacka Torg. Runt stadskärnan blandas gamla villaområden med nyare och äldre hyreshus.

Vill du bo centralt med närhet till allt som gör livet bekvämt och med naturen runt hörnet då hittar du här garanterat det boende du söker.
Om du inte vill bo in centrala Kungsbacka, varför inte bo på landet nära centrum i Fjärås? Vid havet i Åsa, Frillesås, Onsala eller Vallda? Eller nära naturen och hästgårdar strax utanför staden i Anneberg och Älvsåker? Kungsbacka stad är inne i en expansiv period och det byggs för tillfället mycket nytt och modernt.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kungsbacka

Om Daniel Magnusson

Daniel Magnusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Svenhed

Elin brinner verkligen för sitt yrke och går nu in på sitt tionde år i branschen. Hennes engagemang, professionalitet och glada personlighet har lett till många nöjda kunder genom åren. Att jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten är en egenskap hon aldrig förhandlar bort. Hon inspireras av uppdraget att få hjälpa människor i deras livs största affär - bostadsbytet. Elin har gedigen kunskap och erfarenhet av att förmedla både bostadsrätter och villor, även om hon idag uteslutande jobbar med villaförmedling. Sedan några år tillbaka bor hon med sin familj i Kungsbacka och ser det som en stor fördel att bo där man är verksam. På fritiden tar hon gärna på sig trädgårdshandskarna och botaniserar bland perenner, tomatplantor och bärbuskar. En och annan timma spenderar hon också i sandlådan tillsammans med sina döttrar. Varmt välkommen att kontakta Elin för borådgivning!

Elin Svenhed

Fastighetsmäklare

Om Isabella Bromar

Isabella har flera års erfarenhet som mäklare från både bostadsrätts- och villamarknaden. Hennes förståelse för att bostadsaffären mycket väl kan vara den största man gör i sitt liv gör henne till en både lyhörd och uppskattad mäklare. Isabella ser trygghet, respekt och ödmjukhet men också affärsskicklighet som några av de viktigaste delarna för att vara framgångsrik i sitt yrke. Med stor lokalkännedom och personligt engagemang kan hon svara på sina kunders frågor och funderingar. Isabella uppskattar att arbeta i Kungsbacka för den stora variationen på fastigheter och områden som finns här.

Isabella Bromar

Fastighetsmäklare

Om Madelen Frödfält

Madelen har arbetat i branschen i tio år och varit verksam som mäklare sedan 2006. Hon uppskattar sitt sociala arbete där hon får chansen att lotsa sina kunder genom trygga och säkra affärer. Själv både bor och arbetar Madelen i Kungsbacka så lokalkännedomen är stor. Madelen började arbeta som mäklare 2006 efter en högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsutveckling, värdering och förmedling. Ett år senare gick hon över till Fastighetsbyrån i Kungsbacka där hon förmedlar både villor och lägenheter. Madelen trivs mycket bra i kommunen där hon både bor och arbetar. Hon ser det som ett privilegium att få förtroendet att sälja någons bostad – i många fall är det den största affär en människa gör i sitt liv och det ska man ta på stort allvar. Varje kund och bostad är unik och förtjänar både stort engagemang och skicklighet från sin mäklare, menar Madelen.

Madelen Frödfält

Fastighetsmäklare

Om Mattias Hallengärd

Mattias Hallengärd

Fastighetsmäklare

Om Peter Carlevi

Peter Carlevi

Fastighetsmäklare

Om Rebecka Polhem

Rebecka Polhem har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2009 och trivs utomordentligt i vackra Kungsbacka. Hon är specialiserad på bostadsrättsaffärer och vet det mesta som är värt att veta om marknaden i kommunen. Det var ett enkelt val att börja på Fastighetsbyrån tack vare den goda gemenskapen bland kollegerna, trevlig arkitektur och närheten till både vatten och fin natur. Rebecka menar att hennes driv, personliga engagemang och trygghet tillsammans med det genuina intresset för att hjälpa människor är anledningen till att hon både har och haft många återkommande kunder genom åren.

Rebecka Polhem

Fastighetsmäklare

Om Rita Rosberg

Rita Rosberg

Fastighetsmäklare Hästgårdar/Lantbruk

Om Susanne Ternebrink

Om Åsa Cederberg

Om Anna Anderholm

Anna Anderholm

Mäklarpraktikant

Om Ingrid Mattsson

Ingrid Mattsson

Ansvarig kringtjänster / Ekonomi

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden