Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Katrineholm

Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

Vi hjälper dig som funderar på att köpa eller sälja villa, bostadsrätt, lantbruk eller tomter. Vill du ha en värdering så hjälper vi naturligtvis till med det också. Vi har tillgång till både fastighetsmäklare, lantmästare och agronom för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Vi har ett nära samarbete med Sörmlands Sparbank och det ger dig som kund förutsättningar för att din bostadsaffär ska kunna genomföras på ett affärsmässigt och tryggt sätt.

Vi blir fler medarbetare på vårt kontor och vi kommer under året att satsa mycket på AlltHemma, vilket innebär ett utökat utbud av kringtjänster till våra kunder. Vi har den lokala kännedom som krävs för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra.

Vi är ett positivt gäng som drivs av affärer och en riktig "fighting spirit"!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Katrineholm/ Vingåker

Om Andreas Nord

Att få arbeta med människor som står i eller inför en förändring känns roligt. Att kunden känner sig nöjd är viktigast av allt och vägen dit är mitt jobb, låter smörigt som en dansbandslåt men det är sant. Drivs av att jobba med affärer och vägen till avslut är inte alltid självklar men känslan av att komma i mål med en affär är alltid lika skön och de avslutande handslagen i kombination med nöjda och förväntansfulla miner....tjusningen med det här jobbet.Bor och verkar i Forssjö utanför Katrineholm, har tidigare arbetat som musiker/musiklärare, har en högskoleutbildning på Saxofon, tidigare yrkesbana har efter hand blivit hobby. Mycket av fritiden går åt att lägga livspusslet kring familjen och barnen, köra fyrhjuling, klippa gräs, skotta snö, och spela saxofon. Började på Fastighetsbyrån 2006, fick då förtroendet att etablera Fastighetsbyrån i Katrineholm, Flen och Vingåker. Ett uppdrag som känns oerhört roligt och tacksamt. Katrineholm, Flen och Vingåker har tagit emot Fastighetsbyrån med öppna armar!! Mycket tack till Sörmlands Sparbank som har lagt grunden för det.

Andreas Nord

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anne-Lie Gerdtman

Anne-Lie Gerdtman

Fastighetsmäklare

Om Carl-Adam Samuelsson

Om Lill Johannisson

Lill Johannisson

Fastighetsmäklare

Om Linus Lindholm

Har jobbat som mäklare sedan augusti 2014. Innan detta har jag varit heltidsturnerande musiker i 14 år. Att jobba som mäklare är något jag tycker är väldigt kul, de är utmanande, spännande och varierande. Att vara mäklare är att se till att två parter kommer överens, detta vill jag se till att alla mina säljare och köpare gör, för just de är grundstenen för en lyckad affär.

Linus Lindholm

Fastighetsmäklare

Om Oscar Tannlund

Oscar Tannlund

Fastighetsmäklare

Om Per Elfving

- Jag är 48 år och har träning och familj som min stora passion. - Jag tycker att mäklaryrket är ett stimulerande jobb med nya utmaningar varje dag. Det kan vara allt från att boka en visning till att hjälpa någon med ett juridiskt problem i samband med en husförsäljning. - Jag jobbar för att mina kunder, både köpare och säljare ska känna sig nöjda när affären är klar.

Per Elfving

Fastighetsmäklare

Om Fredrik Öjdahl

Fredrik Öjdahl

Mäklarpraktikant

Om Gunnar Skagerlind

Gunnar Skagerlind

Mäklarpraktikant

Om Susanna Yderbo

Om Susanne Ekengren Melin

Jag började på Fastighetsbyrån i Katrineholm i januari 2011. Innan det jobbade jag på Sörmlands Sparbank som vi idag har ett mycket gott samarbete med. Jag har ett givande, roligt och varierande arbete där man ger service och träffar mycket människor. Vi är ett glatt och härligt gäng här på kontoret, vilket gör det extra roligt att gå till jobbet.

Våra närområden

Se fler områden