Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Karlstad

Fastighetsbyrån Karlstad

Skall ni sälja? - Lämna uppdraget till oss! Vi vill påstå att vi levererar Sveriges bästa mäklartjänst. Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges ledande mäklarkedja. Framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet och affärsmässigt i varje uppdrag.

Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Som ledande mäklarkedja har vi knutit till oss duktiga samarbetspartners, så som vårt nära samarbete med Swedbank som ger dig snabb service med all tänkbar ekonomisk rådgivning, både vad gäller bostadsfinansiering och försäkringsfrågor.

Oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja, tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt boende.

Välkomna!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Karlstad

Om David Aspnor

Att arbeta på Sveriges ledande mäklarföretag är ett stort nöje och privilegium. Vår mäklartjänst genomsyras av kvalitet och affärsmannaskap och som specialist på bostadsrätter ser jag fram emot att hjälpa er. Jag jobbar fokuserat så att både säljare och köpare ska känna sig helnöjda efter avslutad affär.

David Aspnor

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Kristoffer Kullberg

Kristoffer Kullberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Varberg

Jobbet som mäklarassistent är mångfacetterat och väldigt berikande då man får vara med och finslipa länken mellan mäklare och kund. Pricken över I:et om man så vill. Jag brinner för att hjälpa till att göra livets största affär livets bästa affär.

Adam Varberg

Mäklarassistent

Om André Byström

André Byström

Fastighetsmäklare

Om Andreas Magnusson

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan december 2004.

Andreas Magnusson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Färdigh

I mitt tycke bor och arbetar vi i ett av Sveriges vackraste områden, med närhet till mångfaldig natur och kultur. För mig är det viktigt att kunden känner ett stort förtroende för mig som mäklare och att arbeta på ett företag som Fastighetsbyrån känns både personligt och genuint. Att arbeta i ett yrke där ingen dag är den andra lik är både roligt och utvecklande och att hitta det där lilla extra för att nå goda resultat är alltid lockande. Hos mig får du ett stort personligt engagemang, kompetens och en av Sveriges största mäklarkedjors alla resurser. Att veta vad vi kan erbjuda gör att jag som mäklare känner mig trygg och bekväm i min yrkesroll.

Daniel Färdigh

Fastighetsmäklare

Om Eva Hedberg

Eva Hedberg

Mäklarassistent

Om Frida Edwall

Frida Edwall

Mäklarassistent

Om Hans Carlsson

Hans Carlsson

Mäklarassistent

Om Jessica Enhol Kullberg

Tycker att mitt jobb är väldigt roligt och omväxlande. Allra bäst gillar jag kontakten med alla olika människor och sammanhållningen på kontoret. Ett glatt gäng!

Om Joakim Fastberg

Joakim Fastberg

Fastighetsmäklare

Om Johan Holck

Johan Holck

Mäklarassistent

Om Jonas Björk

Jonas Björk

Fastighetsmäklare

Om Jonas Linsell

Jonas Linsell

Fastighetsmäklare

Om Linnea Grahn

Linnea Grahn

Fastighetsmäklare

Om Marie Engström

Jag älskar mitt arbete och allt vad det innebär. Att få arbeta för och med människor är vad som berikar vardagen och som gör det roligt att gå till jobbet på morgonen. Att jag dessutom får arbeta på en ledande mäklarbyrå, som speciellt inriktad villamäklare, ger mig förutsättningar för att göra ett gediget och väl genomfört arbete där jag hoppas att jag får beröra både köpare och säljare med nöjdhet, trygghet och glädje i sin förmodligen livs största affär. Hör gärna av dig om du har funderingar eller frågor kring att köpa eller sälja hus!

Om Richard Ohlsson

Richard Ohlsson

Fastighetsmäklare

Om Thobias Green

Thobias Green

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden