Sök bostad eller innehåll

Kalmar

Fastighetsbyrån Kalmar

Kalmar är en liten stad med personlig charm men med den stora stadens möjligheter – ett näringsliv på tillväxt, ett expansivt universitet som utvecklar och länkar oss ut i världen, en smidig vardag med trygg omsorg för alla invånare, ett rikt fritidsliv med kultur, idrott, evenemang och service.
Nära till det mesta, mellan skogen i väster och havet i öster. Du är redan på god väg till storstan om du åker norrut och följer du vägarna söderut når du kontinenten smidigt med tåg, bil eller flyg.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kalmar

Om Rickard Öberg

Rickard Öberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Jonasson

Andreas sätter servicen på sin spets när det gäller att hjälpa dig med försäljning av fastigheten. ”För mig är det mycket viktigt att både säljare och köpare känner sig nöjda med det arbete som jag utför” Andreas har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2009. Han hjälper dig med förmedling av villor & fritidshus i Kalmar kommun. Trygghet, engagemang och service är ledord som han tar med sig i mäklaryrket. Hör gärna av er till honom om ni funderar på att byta bostad i framtiden.

Om Michael Sjöstedt

Med ett ödmjukt tankesätt att behandla andra som Michael själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert på jorden. Michael började sin karriär som mäklare 2010 i Malmö och har sedan 2012 förmedlat villor med stor framgång i sin hemstad Kalmar. Tillsammans med Fastighetsbyråns gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Kalmars bostadsmarknad och dess befolkning ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.”

Om Patrik Forsgren

En glad norrlänning som jobbat som fastighetsmäklare i Kalmar sen 2009 med tidigare mångårig erfarenhet från försäljning och service. Patrik är engagerad och resultatinriktad och får ofta höra från sina kunder att han är duktig på att informera samtliga inblandade så alla känner sig trygga under försäljningens gång. 100% nöjda kunder är alltid målet!

Om Pål Pettersson

Pål är en hårt arbetande mäklare som brinner för teamkänslan och gillar att sätta höga mål! Han har sina rötter på södra Öland och har alltid nära till ett leende. Behöver ni hjälp med livets största affär är Pål en lagkamrat man gärna lutar sig mot. Genom många år inom försäljningsyrket och mycket goda kundrelationer får han bästa betyg från sina kunder.

Om Rebecca Fogelberg

Efter avslutade studier på det treåriga fastighetsekonomiprogrammet på Karlstads Universitet flyttade Rebecca till Kalmar där hon idag bor och trivs otroligt bra. Rebecca är en entusiastisk och positiv mäklare som har valt att specialisera sig på bostadsrätter i Kalmar kommun. För Rebecca är det viktigt att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna genom hela processen. En lyckad affär beror aldrig på slumpen utan enbart på målinriktat arbete och att skapa de bästa förutsättningarna för försäljningen. Rebeccas personliga engagemang och höga servicenivå är två viktiga beståndsdelar av de förutsättningarna.

Om Tony Lindh

Med en otrolig erfarenhet efter 35 år i branschen är Tony den mäklare som brinner för det han gör och engagerar sig i varje affär, vilket också ger ett av de högsta betygen i kundnöjdhet. En god struktur, högt arbetstempo och förmågan att ha många bollar i luften är kännetecknande för Tony. Att erbjuda dig som säljare eller köpare den bästa mäklartjänsten med trygghet, kunskap och engagemang är en självklarhet och att möta nöjda kunder varje dag är kvittot på hans arbete.

Tony Lindh

Fastighetsmäklare

Om Eric Bergzén

Om Petra Öberg

Efter många år i resebranschen valde Petra att ta klivet till Fastighetsbyrån. Omtanke, glädje och hög servicenivå är något som du som kund kommer känna igen när du är i kontakt med Petra. Hon har alltid nära till ett hjärtligt skratt.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.