Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Järfälla

Fastighetsbyrån Järfälla

På våra kontor i Jakobsberg och Barkarbystaden är vi ett stort och engagerat gäng med flera fastighetsmäklare och assistenter. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och slutpris samt att våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina behov. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet, affärsmässigt och trovärdigt i varje uppdrag

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Järfällas största register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Järfälla

Om Håkan Karman

Håkan har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995 och i Järfälla sedan 2001, så det känns verkligen som hemmaplan för honom. Håkan tycker att Järfälla är en rolig och varierande marknad med både fastigheter och bostadsrätter. Förutom sin stora kunskap inom mäklaryrket har Håkan även erfarenhet från finansmarknaden. Han tycker att det bästa med yrket är att få hjälpa människor med sin största affär i livet. Alla kunder är individer som kan reagera olika i en stor affär, vilket Håkan tycker är inspirerande. Han ser varje dag som en ny möjlighet med nya härliga utmaningar.

Håkan Karman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Per Andersson

Per har jobbat som fastighetsmäklare i området sedan 2006 och har en mycket god erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden. Under hela sin verksamma tid har Per varit en av områdets mest anlitade mäklare. Han har lång erfarenhet av lantbruk, vilket innebär att han gärna tar uppdrag som gäller såväl hästgårdar som storskaliga lantbruk.Han är van att projektera och sälja nyproduktion, allt ifrån upprättande av ekonomisk kalkyl till försäljningen. Per gillar verkligen områdets variation med allt ifrån gårdar till bostadsrätter. Genom att fungera som ett bollplank för sina kunder, samt erbjuda Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Per den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Per Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amir Sadati

Amir är en högskoleutbildad fastighetsmäklare med över tolv års erfarenhet från finansbranschen och åtta år som börsmäklare. För Amir börjar allt med att först förstå vem kunden är och vilka behov som skall uppfyllas genom en noggrann lyhördhet och eftertanke - Det är inte bara att köra hursomhelst utan konsten att göra bra affärer skall gynna både en säljare och köpare till rådande marknadsläge. Hans affärsfilosofi bygger i mångt och mycket på att kunden alltid skall ha en positiv upplevelse där hans prestation och tillvägagångssätt är avgörande. Tack vare sin långa erfarenhet inom mäklaryrket kan Amir säkerställa att just din fastighetsaffär genomförs enligt ställda krav.

Amir Sadati

Fastighetsmäklare

Om Andreas Strindemark

Andreas har jobbat som fastighetsmäklare i Järfälla sedan 2005 och är en av de mest anlitade mäklarna i kommunen. Han förmedlar 60-80 bostäder per år och har ett brett kontaktnät i hela området. Andreas bor själv i Järfälla vilket har gett honom en omfattande lokalkännedom. Han har tidigare erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen som egenföretagare, snickare och besiktningsman. Det ger honom den extra kunskap som krävs för att kunna genomföra en trygg och lyckad affär. Andreas brinner verkligen för sitt yrke – det är en av anledningarna till att han är den mest rekommenderade mäklaren i Järfälla

Om Cecilia Andersson

Cecilia har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Cecilia är engagerad och vill alltid ge sina kunder den bästa tänkbara service. Hon har under åren haft hög kundnöjdhet, vilket har resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer. Cecilia tycker att jobbet som fastighetsmäklare är mycket stimulerande och socialt och tycker att det är roligt att jobba under ett varumärke med så bra utvecklade verktyg och tjänster. Med sin långa erfarenhet och kunskap kan hon erbjuda dig en trygg och smidig affär.

Cecilia Andersson

Fastighetsmäklare

Om Jörgen Petersson

Jörgen har arbetat som mäklare sedan år 2008, samma år som han själv blev Järfällabo. Jörgen ser stora fördelar med att bo och arbeta i samma område; bland annat har det gett honom en utmärkt lokalkännedom. Som boende i Järfälla kan han tipsa om aktiviteter och utflykter, som en promenad på Järvafältet eller en mysig fika vid Säbygård. Jörgen tycker om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till affär. Med stort engagemang och Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Jörgen den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Jörgen Petersson

Fastighetsmäklare

Om Lousin Yousef

Lousin har jobbat på Fastighetsbyrån i Järfälla sedan 2009 och bor även i området, vilket innebär att hon har väldigt god lokalkännedom. Lousin har ett genuint intresse av bostäder och bostadsmarknaden och uppskattar yrkets kombination av administrativt arbete och kundkontakt. Hon brinner för att ständigt utveckla och förbättra servicen till såväl köpare, säljare som övriga kunder.

Lousin Yousef

Fastighetsmäklare

Om Mathias Nesselsten

Mathias är en högskoleutbildad fastighetsmäklare som har många års erfarenhet av att hjälpa Järfällabor med sina bostadsaffärer. Han är både uppvuxen och boende i Järfälla. Det har bidragit till hans mycket goda kunskaper om såväl bostadsmarknaden som området där han hjälper sina säljare och köpare. Som mäklare har Mathias ett stort engagemang i allt han gör, en trygg egenskap som uppskattas av hans ofta återkommande kunder.

Mathias Nesselsten

Fastighetsmäklare

Om Michaela Forsberg

Michaela är en fastighetsmäklare som både bor och jobbar i Järfälla, en stor fördel då hon har bra lokalkännedom och många kontakter. Järfälla ligger Michaela särskilt varmt om hjärtat eftersom hon även är uppvuxen i området och känner till allt från busstidtabeller till smultronställen. Tidigare har Michaela arbetat i sälj- och servicebranschen. Hennes yrkesroll som mäklare präglas av förtroende, engagemang och trygghet.

Michaela Forsberg

Fastighetsmäklare

Om Philip Strådal

Philip Strådal

Fastighetsmäklare

Om Robert Löwkrantz

I drygt tio år har Robert haft förmånen att hjälpa personer i Järfälla att köpa och sälja bostad. Hans långa erfarenhet av att förmedla bostäder har resulterat i hög kundnöjdhet samt många återkommande kunder och rekommendationer. Under sin tid i Järfälla har Robert förmedlat hundratals hus och lägenheter i hela kommunen. Det har gett honom en områdeskännedom som är till stor fördel för hans kunder. När du ska sälja din bostad är Roberts högsta prioritet och ambition att se till att din bostadsaffär genomförs på ett tryggt och smidigt sätt, med högsta möjliga slutpris.

Robert Löwkrantz

Fastighetsmäklare

Om Sofia Henriksson

Sofia arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Järfälla, en spännande tillväxtort som hon känner verkligen är på uppgång. Sofia uppskattar variationen av bostäder i området, med både fastigheter och bostadsrätter. Hon trivs särskilt med det höga tempot i yrket och möjligheten att möta många olika typer av människor. Hon strävar efter att vara ett bra bollplank för sina kunder och tycker det är givande att vara ett stöd under hela processen. Sofias mål är att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare, genom högt engagemang och god kommunikation.

Sofia Henriksson

Fastighetsmäklare

Om Sofie Childs

Sofie har jobbat på Fastighetsbyrån Järfälla sedan november 2014 och har en mäklarassistentutbildning från Mäklarsamfundet. Sofie har ett genuint intresse för bostäder och bostadsmarknaden och uppskattar yrkets kombination av administrativt arbete och kundkontakt.

Sofie Childs

Mäklarassistent

Om Daniel Andersson

Daniel Andersson

Mäklarpraktikant

Om Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Mäklarpraktikant

Om Martin Phung

Martin Phung

Mäklarpraktikant

Om Martin Eriksson

Våra närområden

Se fler områden