Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Hultsfred

Fastighetsbyrån Hultsfred

Vi har verkat i Hultsfred sedan 1980 och är idag bland de ledande aktörerna i området. Varje år gör vi ett hundratal goda affärer åt våra uppdragsgivare. Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi har är ett bra stöd för en god affär, både för dig och för oss.

Vår marknad består av villor, bostadsrätter, hyresfastigheter, fritidshus och försäljning av gårdar i Hultsfreds kommun. Vi garanterar din trygghet genom vår lokala kännedom, kunskap och banknära samarbete. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt genom att se till just dina krav och önskemål.

Vi har ett stort kontaktnät med både svenska och internationella spekulanter. Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Du är alltid välkommen att kontakta oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hultsfred

Om Björn Karlsson

Björn har en syn på yrket som stavas livsstil, mäklare på heltid. Han älskar sitt jobb! Björn började tidigt med att bygga upp sina kontakter, fotbollen och jobbet på banken var bra kanaler som gjorde att han idag har en stark social förankring i sin hemort. Björn driver kontoren i Västervik, Vimmerby och Hultsfred med totalt 10 anställda, ständigt på jakt efter nya affärer!

Björn Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Kristina Sonnerby

Om Magnus Boberg

Driven trebarnsfar med rötterna i Gävle. Registrerad mäklare sedan -05. Bakgrund inom försäljning & bank. Smålänning sedan 2013 & efter knappt ett år med projektledning i Västervik ligger jobbfocus på mäkleri i Hultsfred & Vimmerby. Fritiden spenderas med familjen på resor & i den mån tid finns på golfbanan.

Magnus Boberg

Fastighetsmäklare

Om Michaela Brock

Michaela är yngst på kontoret men med skinn på näsan tar hon sig an varje affär med stort engagemang, lyhördhet och strävan efter att alla parter ska känna sig trygga och nöjda under hela processen. Efter tre års utbildning i Malmö har Michaela valt att flytta hem och arbeta där hon växt upp! Med sitt intresse för fastigheter och människor, och sitt stora kontaktnät från föreningsliv och extrajobb på bank under 6 års tid, har hon bra förutsättningar för att hjälpa er göra en lyckad bostadsaffär.

Michaela Brock

Fastighetsmäklare

Om Sören Andersson

Sören Andersson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden