Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Hudiksvall

Fastighetsbyrån Hudiksvall

Nu gör vi som våra kunder, vi flyttar!

Från och med nu finns vi i helt nyrenoverade lokaler på Storgatan 30 i Hudiksvall. Vi har fått ett fantastiskt skyltläge där vi kan exponera din bostad på bästa sätt efter Hudiksvalls största gata. Välkommen in på ett besök!

Sommaren är på gång!

Under 2015 ökade intresset för vår tjänst På Gång explosionsartat. Här marknadsför vi bostäder som ska säljas, men där ett visningsdatum ännu inte bestämts.  Klicka in på vår länk här till vänster för att se vilka bostäder som ligger ute som På gång just nu.

Vi har arbetat med tjänsten med ett mycket lyckat resultat och våra säljare har känt att både sälj- och köpprocessen blivit betydligt lugnare, vi har kunnat samla fler spekulanter och vår känsla är att våra säljare har fått ett bättre slutresultat. Skall du eller någon du känner byta boende under året? Då är vårt tips att ta till sig eller tipsa vidare om vår tjänst På gång och hör gärna av er till oss så berättar vi mer.

Vilka är vi?

Vi på Fastighetsbyrån Hudiksvall har mångårig erfarenhet av marknaden och har funnits på orten sedan 2007. Vi är den ledande aktören i Hudiksvall med flera hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknad, trender, marknadsvärden och området i sig och genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Vilken fas du än befinner dig i – varmt välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hudiksvall

Om Johanna Nordholm

Började på Fastighetsbyrån i Hudiksvall sommaren 2007, efter 4 år på en annan mäklarbyrå.

Johanna Nordholm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Persson

Jag jobbar på Fastighetsbyrån som registrerad fastighetsmäklare med såväl fastigheter som bostadsrätter, men med en specialinriktning på bostadsrätter. Jag ser på mitt arbete som utmanande och väldigt roligt. Jag är glad och tacksam att dagligen få möta människor och hjälpa dem med en väldigt stor (om inte den största) händelse i livet. Som bostadsrättsmäklare ligger också ett stort jobb i att lära känna alla föreningar samt sätta mig in i vilka spekulanter som söker vad. Det gör jag för att kunna leverera bästa tänkbara service åt mina kunder, både säljare och köpare. Ta gärna kontakt med mig om du funderar du på att förändra ditt boende. Vi går då igenom din boendesituation och hittar en lösning som känns bra för dig. Ha det så gott!

Anna Persson

Fastighetsmäklare

Om Linn Widelund Gårdhagen

Linn Widelund Gårdhagen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Petra Weeraratne

Petra Weeraratne

Mäklarassistent

Om Robert Danhard-Rundquist

Våra närområden

Se fler områden