Sök bostad eller innehåll

Huddinge

Fastighetsbyrån Huddinge

På vårt kontor i Huddinge har vi den kunskap, erfarenhet och engagemang som krävs för en lyckad fastighetsaffär, en stor fördel är att nästan alla som arbetar här även bor i kommunen. Vi har en gedigen lokal förankring där hög service och tillgänglighet är självklara honnörsord för oss.

Vi är en av Huddinges mest anlitade mäklare och hjälper årligen hundratals familjer att hitta sitt drömboende. Vi hjälper dig att hitta ny bostad, sälja din befintliga bostad, värdera inför försäljning kostnadsfritt eller värdera inför nya lån eller omläggning av lån.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Huddinge

Om Jasmine Ståhl

Jag har god kunskap om fastighetsbranschen, ekonomi och – inte minst viktigt – Huddinge! Förutom en gedigen mäklarerfarenhet har jag en bakgrund som civilekonom, vilket jag har stor nytta av i min mäklartjänst. Jag bor i området där jag jobbar, vilket innebär att jag vet var affärerna ligger, var man kan jogga eller var man kan skola in barnen. Mina kunders önskemål och förväntningar är mycket viktiga för mig. En bostadsaffär är så mycket mer än bara en affär – det handlar om att köpa eller sälja ett hem. Därför ger jag aldrig något annat än 100 %.

Jasmine Ståhl

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Krister Florin

Hej, Krister Florin heter jag och det är jag som hjälper dig med frågor gällande ditt boende i Huddinge. Jag har världens roligaste jobb! Jag drömde förvisso om att bli fotbollsproffs. Men trots att den drömmen inte gick i uppfyllelse så anser jag att jag är "rätt gubbe på rätt plats". År 2008 började jag på Fastighetsbyrån och har genom åren fått en stor erfarenhet av att förmedla bostäder i Huddinge. Jag är uppvuxen i söderort och bor själv i Huddinge, så jag har stor kunskap och känsla för området. Genom min lyhördhet och mitt stora engagemang har jag fått många nöjda kunder genom åren. Vill du bli en del av dem? Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer.

Krister Florin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Rex

Anders Rex

Fastighetsmäklare

Om Erik Nelson

Erik Nelson

Fastighetsmäklare

Om Fabio Mikailsson

Att ge god service med ett stort engagemang är för mig en självklarhet. Jag är engagerad, driven och brinner för att göra mina kunder 100% nöjda. Jag har ett stort intresse för inredning och lägger alltid ner extra energi på text & bilder. Jag är flexibel och är i stort sätt ALLTID tillgänglig, och ett högt slutpris, en trygg affär samt nöjda kunder ser jag som beviset på att jag har gjort ett bra jobb. Att dessutom få tillhöra Sveriges Största Mäklare känns fantastiskt bra, så varför inte ringa den som säljer mest. Välkommen!

Om Frida Zetterström

Jag är uppvuxen i Huddinge och bor kvar än idag med min familj. Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Huddinge sedan 2007. Så Huddinge kan jag väl, vilket är en stor fördel när man ska sälja en bostad, då många frågor från spekulanter handlar om omgivningarna, skolor, kommunikation, affärer m.m. Jag tycker att mitt arbete är otroligt viktigt då vi mäklare hjälper människor i en av deras största affär i livet. Det är underbart kul att få träffa alla dessa människor och hjälpa dem i deras planering av livet!

Om Linnéa Ahlberg

Jag är uppväxt i Huddinge som enligt mig är en kommun att verkligen trivas i. Mäklaryrket tilltalar mig eftersom det är ett roligt men samtidigt utmanande yrke där ingen dag blir den andra lik. Det är ett privilegium att få hjälpa dig med det som kan vara den största affären ditt liv. Jag är målinriktad och mitt främsta mål är att överträffa dina förväntningar.

Om Maria Stenermark

Sedan 2003 har jag arbetat som fastighetsmäklare inom Fastighetsbyrån och är stolt över den höga kvalité som Fastighetsbyrån kan erbjuda dig som säljer eller köper genom oss. När du anlitar mig får du en noggrann, engagerad och kunnig mäklare, fråga dem som anlitat mig. Tillsammans med man och våra två pojkar bor jag på orten och stormtrivs som Huddingebo. Vi kan vara stolta över narheten till badsjö, naturren, bra kommunikationer och affärer både i Huddinge och runt Kungens Kurva. Funderar du på att byta bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd? Ring mig för en kostnadsfri värdering. Förutom att byta bostad hjälper jag dig med värdering till banken för t.ex. omläggning eller nya lån. Du vet väl också om att jag kan hjälpa er att upprätta köpehandlingar m m om du redan har en köpare.

Om Marketta Eriksson

Hej, Marketta Eriksson heter jag och hjälper dig med alla typer av frågor när det gäller försäljning och värdering av din bostad. Efter ett antal år som bankanställd bestämde jag mig för att sadla om. Har jobbat som mäklare sedan -94. Stormtrivs med mitt yrke! Du är välkommen att höra av dig!

Om Mikael Grans

Jag har arbetat 15 år med redovisning och varit redovisningschef på Alfa Laval. Därefter inledde jag min karriär som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån. Jag är uppväxt i Borlänge/Dalarna men har bott i Stockholm de senaste 20 åren. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval som fastighetsmäklare och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytes process känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. Vill ni ha en kunnig mäklare som även kan hjälpa er med den ekonomiska biten!? Då har ni kommit helt rätt!

Mikael Grans

Fastighetsmäklare

Om Monica Ryberg

Jag började på Huddingekontoret 2005. Det är verkligen roligt att både bo och verka i sitt närområde och under årens lopp har det hunnit bli många försäljningar, både villor och bostadsrätter. I grunden är jag Civilekonom och har hunnit med att arbeta i andra branscher innan jag valde att bli mäklare.

Monica Ryberg

Fastighetsmäklare

Om Linda Frisk

Linda Frisk

Försäljningschef Nyproduktion

Om Lovisa Kristiansen

Om Petra Thor

Petra Thor

Kundvårdsansvarig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.