Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Höllviken

Fastighetsbyrån Höllviken

Välkommen till oss i Höllviken! Vår affärsidé är "att med högsta kvalité och med alla våra krafter arbeta för att vara det trygga, effektivaste och mest lönsamma alternativet för både säljare och köpare".

För oss i Höllviken är affärsmässighet och nöjda kunder viktigt! Lönar det sig att anlita en mäklare? Vi svarar gärna på frågor om detta för vi vet resultatet.

Vi är medvetna om att det är mycket att tänka på när man byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt erbjuder vi AlltHemma. Det är en kringtjänst där vi samlar praktiska och generösa erbjudanden för dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Funderar du på att flytta till Vellinge kommun? Tveka inte, Vellinge är lugnt, naturskönt med härliga stränder.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Höllviken

Om Mattias Widgren

Jag har ett väldigt fritt och inspirerande arbete där jag dagligen får hjälpa våra kunder på vägen till ett bra och smidigt bostadsbyte. Jag är en väldigt social person som trivs med den täta kundkontakten där jag hela tiden träffar människor som befinner sig i olika livssituationer. Det, i kombination med en lång utbildning som inredningssnickare och en trädgårdsutbildning gör att mäklaryrket passar mig väldigt bra.

Mattias Widgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Fredrik Winlund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Vellinge kommun sedan 2005 och jag bor i Skanör med min familj. Mäklarrollen passar mig utmärkt, ett mycket stimulerande arbete med många olika möten med människor som vill förändra sitt boende. Ett arbete som kräver ett stort engagemang, lyhördhet och en hög servicekänsla. Att arbeta som fastighetsmäklare i Vellinge kommun tycker jag är mycket inspirerande och utvecklande. Här finns verkligen ett boende för alla med underbar natur, fantastiska stränder och närhet till både Malmö och Köpenhamn.

Fredrik Winlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Gustav Elfving

Som före detta elitidrottsman har jag alltid jobbat resultatinriktat och med högt uppsatta mål. I mitt yrke som fastighetsmäklare innebär det att leverera den bästa tjänsten på marknaden. Mitt mål är att ha svaret på eventuella frågor redan innan de hinner ställas. Det roliga med att jobba som mäklare är att sammanföra köpare och säljare och se till att båda parterna går igenom affären med positiva erfarenheter. Detta gör jag genom att alltid vara tillgänglig och jobba med stort engagemang. Allt börjar med att ni slår mig en signal så kan vi börja samtala om hur jag kan hjälpa er.

Gustav Elfving

Fastighetsmäklare

Om Helen Matthiasson

Om Peter Bergström

Göteborgaren som flyttade sitt bohag till Falsterbonäset -93 för att stanna. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan -91 och har stor erfarenhet av att öppna dörrar och stänga affärer. Jag har god kännedom om Näset och har ett brett kontaktnät. Med mitt starka engagemang i idrotts- och friluftsliv kan jag både tipsa dig om klurigheterna på Ljunghusens golfbana som vart det är bäst att simma över i Falsterbokanalen. I mitt arbete som fastighetsmäklare får jag dagligen svar på min förmåga att uppfylla såväl köparnas som säljarnas önskemål och förväntningar. Går du i flyttankar och är nyfiken? Kontakta mig redan idag! Ring 0709-91 87 06 eller maila peter.bergstrom@fastighetsbyran.se

Peter Bergström

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden