Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Höganäs

Fastighetsbyrån Höganäs

Välkommen till härliga Kullabygden!

Bo centralt med hav och natur som närmsta granne-här samsas lantliv med småstadsidyllen!
Kontinenten är nära med Kastrup, Sturup och Ängelholms flygplats som snabbt för dig ut i vida världen. Höganäs och Kullabygden har länge varit ett populärt och välbesökt turistmål. Många keramiker och konstnärer har slagit sig ner i denna vackra omgivning.

Kullabygden med Höganäs som centralort är mest känt för den goda maten, keramik, sin unika natur och ett rikt kulturliv. Här ges förutsättningar för avkoppling och en innehållsrik fritid. Det nya tillskottet i Höganäs är Saluhallen som erbjuder en fin restaurang, inredning och kläder. En av Höganäs keramiker som fortfarande verkar i bygden; Anders Johansson huserar här. Du finner även Höganäs bryggeri som producerar egen öl och även har en restaurang-Garage- som är väl värd ett besök.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Höganäs

Om Gilbert Christoffersson

Gilbert Christoffersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Krister Jansson

Jag tycker att mitt arbete som mäklare är synnerligen intressant och det leder till många och mycket positiva kontakter med både säljar- och köparkunder. Man blir glad när man ser en nöjd säljare och köpare fulla av förväntan över sitt nya hem. Får man sedan som jag verka i denna härliga trakt och med mina fantastiska och positiva medarbetare omkring mig, -ja då finns inget bättre arbete! Arbetet som mäklare upptar större delen av min tid och den som blir över tillbringar jag gärna i "stugan" i Blekinges fantastiska skärgård med fiske, båtturer och "lata dagar." Jag började i företaget 1979 var då verksam i Kullabygden och kontoret i Höganäs. Tiden 1991-1996 var jag ansvarig för vårt kontor i Klippan och mellan 1996 och 2014 ansvarade jag för våra fina kontor i Helsingborg och Höganäs. 2015 och tillsvidare är jag ansvarig för kontoret i Höganäs.

Krister Jansson

Fastighetsmäklare

Om Emile Antier

Emile Antier

Fastighetsmäklare

Om Jenny Kjellsdotter

Jag känner ett otroligt engagemang och driv som jag vill förmedla till mina kunder. En bostadsaffär är en gemensam resa som skall göras tillsammans så att alla parter i slutänden känner sig mer än nöjda. Jag har valt att arbeta på Fastighetsbyrån för att jag tror på att vi är ett företag som är marknadsledande och det är ett bra stöd att ha i ryggen. 2004 gick flytten ner från Stockholm för min del och jag har under dessa år bott på flera orter här nere i Skåne.

Jenny Kjellsdotter

Fastighetsmäklare

Om Mathilda Svensson

Mathilda Svensson

Mäklarassistent

Om Patric Eklund

Patric Eklund är en positiv och mycket ambitiös mäklare. Med rötterna i Viken har han god lokalkännedom om Kullabygden. Patric har som målsättning att avsluta varje affär med nöjda kunder.

Patric Eklund

Fastighetsmäklare

Om Susanne Johansson

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån sedan juni 2004. Här är vi ett glatt gäng som trivs med att jobba. Mycket kundkontakt och kul arbetsuppgifter gör tillvaron superbra. Att sedan kunna hjälpa människor i olika situationer att hitta sitt drömboende kan inte bli annat än toppen!

Om Marie Nilsson

Marie Nilsson

Ekonomiansvarig

Våra närområden

Se fler områden