Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Hjo

Fastighetsbyrån Hjo

Hjo är en idyll med gamla bevarade trähus, trevlig båthamn med restauranger och utomhusbad och grönskande stadspark vid Vätterns strand. Genom Hjo rinner Hjoån med dess vackra och lummiga dalgång som är naturreservat. Här finns unika möjligheter till promenader och naturupplevelser i det artrika växt- och naturlivet. I Hjo finns möjlighet till aktiv fritid med bland annat Guldkrokshallen, Hökensås golfbana och fritidsområdet Högaliden med tillgång till elljusspår och vandringsleder.

Vårt försäljningsområde omfattar hela Hjo kommun där vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter, lantbruk och kommersiella fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån kännetecknas av god lokalkännedom, engagemang och affärsmässighet – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vi kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte med någon av våra kunniga fastighetsmäklare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hjo

Om Anders Ahlm

”Trygghet och livskvalitet genomsyrar livet i Skaraborg” Anders Ahlm, VD på Fastighetsbyrån i Skövde, Hjo, Tibro och Karlsborg Anders har varit verksam som fastighetsmäklare sedan i början av 90-talet och startade Fastighetsbyrån i Skövde 2001. Då hade han tre anställda. Sedan dess har han tagit över Fastighetsbyråerna i Hjo, Tibro och Karlsborg. Idag jobbar sammanlagt 12 personer på de olika orterna. År 2012 nominerades Fastighetsbyrån i Skövde till Årets kontor. Numera går stor del av arbetstiden åt till att leda och coacha personalen, men han är fortfarande aktiv som mäklare. Själv bor han i en prästgård från 1810.

Anders Ahlm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Fredrik Johansson

Fredrik har på kort tid blivit en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare. Han är mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda och får höga omdömen av båda grupperna. Eftersom han är uppvuxen och bosatt i Hjo kan han sitt område och har ett stort kontaktnät. Inriktning: Villor, gårdar, fritidshus, kommersiella fastigheter och bostadsrätter. Utbildning: Fastighetsmäklare 120hp samt vidareutbildning inom gårdsförmedling. Som Fastighetsmäklare kommer Fredrik i kontakt med människor dagligen som befinner sig i olika livsskeden. Han tycker om att träffa människor och gör alltid sitt bästa för att se till varje enskild individs behov. Arbetet är mycket omväxlande och att han får jobba med fastigheter och hjälpa till att förmedla dessa har alltid varit en dröm för honom. Variationen mellan att förmedla en villa i staden till hästgården eller fritidshuset på landet tycker han är otroligt motiverande. Han hoppas och tror att ni kommer märka av hans stora intresse, engagemang och driv när ni träffas.

Fredrik Johansson

Fastighetsmäklare

Om Jenny Arnlind

Jenny vill att både köpare och säljare ska känna dig nöjda och trygga genom hela bostadsaffären, som kanske är livets största affär. Ambitionen är att alltid göra ett så bra jobb att hon blir ett självklart val för båda parter nästa gång deras boendesituation förändras. Innan Jenny utbildade sig till fastighetsmäklare drev hon en redovisningsbyrå. Hon har också arbetat med förvaltning av både kommersiella hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Jenny bor på en hästgård utanför Skövde.

Jenny Arnlind

Fastighetsmäklare

Om Maria Lundgren

Maria har alltid varit intresserad av hus och inredning och drömde om att bli fastighetsmäklare redan som liten. Efter gymnasiet gick hon utbildningen i Karlstad och fick sedan jobb direkt på Fastighetsbyrån. Hennes ambition är att bli ett namn på marknaden och hon gör alltid sitt bästa för kunden.

Maria Lundgren

Fastighetsmäklare

Om Martina Lundström

Martina Lundström

Mäklarassistent

Om Therese Ahlner

Therese Ahlner

Mäklarassistent

Om Ann-Sofi Jansson

Ann-Sofi sköter administrationen på företaget och trivs med jobbet som är självständigt och omväxlande. Hon är också delaktig i utvecklingen av byrån och den långsiktiga planeringen. Hon har arbetat på Fastighetsbyrån sedan våren 2007. Ann-Sofi har stor lokalkännedom eftersom hon är uppvuxen i Hjo och tidigare har arbetat i Tibro och Karlsborg. Numera bor hon i lägenhet i Hentorp, drömmen är att så småningom flytta till ett hus på landet.

Ann-Sofi Jansson

Administratör - Marknad/Utveckling

Våra närområden

Se fler områden