Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Helsingborg

Fastighetsbyrån Helsingborg

Lev ett underbart cityliv med omedelbar tillgång till stans shopping, restauranger och uteliv. Ett rikt kulturliv finns här med Dunkers Kulturhus, Stadsteatern och Konserthuset.

Närheten till Öresund och havet som erbjuds gör att centrum är ett attraktivt område i staden.
Färjorna som regelbundet korsar sundet är ett skådespel för ögat!
En stor del av Helsingborgs härliga promenader går längs Öresund med palmer, sandstränder och den betagande utsikten över Sundet alltid lika närvarande.
Längst norrut ligger Pålsjöbaden och Vikingstrand.

I citykvarteren når du också den äldsta delen av Helsingborg med Mariakyrkan uppförd på 1100-talet och i vars närområde du finner ett rikligt utbud med pittoreska restauranger. Inom ett kort promenadavstånd finns också bibliotek och sjukhus.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Helsingborg

Om Erik Axelsson

Jag är tidigare byggnadsingenjör men i slutet av nittiotalet omskolade jag mig till fastighetsmäklare. Fastighetsbyråns kunniga och engagerade fastighetsmäklare kommer ge dig som kund bästa möjliga mäklartjänst.

Erik Axelsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Kjellsson

Anna Kjellsson

Fastighetsmäklare

Om Johan Borgström

Varje dag för med sig nya utmaningar som i slutändan ska bidra till att alla parter ska känna sig nöjda med sin affär. Jag är en sann tävlingsmänniska, jag ger aldrig upp och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. Jag tror det är viktigt att man är social, gillar utmaningar och är beredd på lägga ner mycket tid för kundernas bästa i yrket som mäklare, vilket passar mig perfekt.Jag bor i en lägenhet i Helsingborg tillsammans med min sambo. Utöver min stora intresse för yrket som mäklare så är jag också glad i all sport, och har själv spelat både fotboll, innebandy och tennis. Finns det tid över så tillbringas den i skogen för jakt.

Johan Borgström

Fastighetsmäklare

Om Johanna Thorén

Johanna Thorén

Fastighetsmäklare

Om Karl Ekdahl

Jag är specialiserad på förmedling av villor och radhus på Fastighetsbyrån. Med min bakgrund från byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan ge extra trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande men samtidigt väldigt stimulerande. När jag inte finns tillgänglig på mobilen då är jag troligtvis ute och fiskar eller snickrar på huset. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig bostadsaffär!

Karl Ekdahl

Fastighetsmäklare

Om Mathias Johansson

Jag började på Fastighetsbyrån i december 2006 och har specialiserat mig på villor och radhus samt kommersiella fastigheter. Utmaningen att jobba som mäklare är att kunna möta kundernas olika behov, såväl säljare som köpare. Jag tycker det är viktigt att lägga stor fokus på förberedelserna inför försäljningen med hög kvalitet på marknadsföring och presentation av Ert hus och därmed skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.Arbetet tar stor del av min tid, men den tid som blir över spenderar jag gärna med min fru, barn och vänner. Älskar vintersemestrar men det blir tyvärr av alldeles för sällan då Hanna hellre åker på solsemester.

Mathias Johansson

Fastighetsmäklare

Om Niclas Fischer

Efter examen på Malmö högskola började jag att jobba som mäklare med inriktning på bostadrätter här i Helsingborg. Jag trivs med friheten i arbetet och de olika mötena med människor man får uppleva varje dag. Att ge kunden trygghet och service genom en av deras livs största affärer känns oerhört inspirerande och kul. I det privata gillar jag att resa samt att umgås med familj och vänner. Fotboll tar också upp en ganska stor del av min fritid.

Niclas Fischer

Fastighetsmäklare

Om Oscar Månsson

Efter studier på Karlstad Universitet började jag arbeta som mäklare här på Helsingborgskontoret 2010. Jag trivs utmärkt i min roll som mäklare. Att kunna hjälpa kunder i deras kanske största affär i livet ser jag som ett privilegium. Det är härligt att se glädjen hos både säljare och köpare efter en avslutad affär.

Oscar Månsson

Fastighetsmäklare

Om Stellan Jakobsson

Tog examen från Malmö högskola och ser det som en stor möjlighet och väldigt spännande att få jobba på Sveriges ledande mäklarföretag. Jag arbetar med förmedling av bostadsrätter och ser fram emot att hjälpa kunder med affärens alla steg genom att hitta lösningar som passar alla. Affärerna ska genomsyras av kvalité, trygghet och öppen kommunikation. Jag strävar stenhårt efter att både säljare och köpare ska känna sig helnöjda efter avslutad affär. Jag började på Fastighetsbyrån i September 2012. På min fritid kretsar mycket kring resor, fotboll och sociala aktiviteter med vänner och familj.

Stellan Jakobsson

Fastighetsmäklare

Om Anna Grönwall

Efter utbildningen i Malmö 2004 började jag arbeta på Fastighetsbyrån i Helsingborg med inrikting på bostadsrätter.

Om Marie Nilsson

Marie Nilsson

Ekonomiansvarig

Om Martin Sadowski

Martin Sadowski

Mäklarpraktikant

Om Sophie Embretsson

Började arbeta i företaget juni 2005. Är utbildad Fastighetsmäklare vid Högskolan i Gävle. 2005-2009 arbetade jag som mäklare på vårt kontor i Höganäs. Sedan 2011 arbetar jag som administratör. Jag administrerar både kontoret i Helsingborg och Höganäs.

Sophie Embretsson

Föräldraledig / Administratör

Om Torres Nasir

Torres Nasir

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden