Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Hässelby

Fastighetsbyrån Hässelby

Här bor man naturskönt med närhet till vatten och härliga omgivningar. Sommartid lockar flertalet badplatser, båtklubbar och även Hässelbys egen golfbana. Vintertid knyter många på sig skridskorna för en tur på den blanka isen eller tar en skön promenad utmed promenadstråket som sträcker sig in mot city.

Bebyggelsen här är varierande. Hässelby Gård och Hässelby strand består i huvudsak av lägenheter, medan Hässelby villastad främst består av villor och radhus.

På vårt Hässelbykontor är vi ett antal mäklare som tillsammans utgör marknadens mest anlitade. Vårt verksamhetsområde är Hässelby, Vällingby och Spånga, områden som vi verkligen kan.
Vi har vårt kontor mitt i villastaden, i Åkermyntan Centrum, så det är lätt att hitta till oss.
Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang och unika lokalkännedom kombinerat med ett nära samarbete med bank och juristbyrå kan vi skräddarsy tjänster anpassade efter varje kunds önskemål, såväl köpare som säljare.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Det är vi mycket stolta över och vi kommer att göra allt för att behålla den placeringen.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hässelby

Om Alex Baz

Alex har varit mäklare sedan 2005 och har jobbat inom försäljning sedan 1993. Förmodligen finns det någon koppling till att han under åren har sålt drygt 700 bostäder, något som han är ensam om att ha gjort. Yrkesvalet var med andra ord ganska självklart för Alex den dagen han bestämde sig för att studera till mäklare. Han ser det som ett privilegium att få möta olika människor som befinner sig i unika livssituationer och som förmodligen är mitt uppe i sitt livs största affär och uppskattar att då få vara delaktig. Alex roll är att få till en trygg och professionell affär från början till slut. - Drivkraften är att överträffa säljarens och köparens förväntningar, säger Alex.

Alex Baz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christian Göransson

Christian har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2004, och jobbar främst med försäljning av fastigheter. Han har dock även stor erfarenhet av att förmedla lägenheter, och har genom åren också medverkat vid försäljning av ett stort antal nyproduktionsprojekt. Denna breda yrkeserfarenhet gör att Christian är väl rustad att besvara merparten av alla frågor som kan dyka upp i samband med ett bostadsbyte. Det som gjorde att Christian valde mäklaryrket är att det är ett väldigt utmanande jobb med högt tempo och ständig förändring från dag till dag. Chansen att dagligen ges möjligheten att nå nya mål och överträffa de förväntningar som alla inblandade parter har ser han som en stark drivkraft. Christian har varit verksam i området under hela sin mäklartid, så det finns därför inte många gator som han inte känner till.

Christian Göransson

Mäklare/ Franchisetagare/ Nyproduktion

Om Håkan Forslycke

Håkan är mäklare och franchisetagare för kontoren i Vällingby, Hässelby och Spånga. Han är kontorens ledare och säljcoach. Att arbeta inom ett dynamiskt företag som idag leder utvecklingen inom branschen känns som ett privilegium, anser Håkan. Alla härliga medarbetare och arbetskamrater gör inte saken sämre. Att lotsa såväl säljare som köpare genom deras kanske livs viktigaste affär är oerhört stimulerande, tycker Håkan.

Håkan Forslycke

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Annie Gahm

Annie Gahm har varit mäklare hos Fastighetsbyrån sedan 2001. Ett genuint intresse för fastigheter, färg och form i kombination med intresset för människor och det personliga mötet, gjorde att hon valde mäklaryrket. – Det där med fastigheter har jag nog i generna, brukar Annie skämtsamt säga. Med livs- och yrkeserfarenhet från olika områden, i kombination med ett brett socialt nätverk, upplever Annie att hon kan tillföra mycket och vara ett starkt stöd för kunderna. Att hon även har arbetat med försäljning av lägenheter känner hon ofta är till nytta för kunderna. Hon kan tipsa om områden och inte minst ge råd. Annie har varit verksam i området under hela sin mäklartid och kan därmed området utan och innan. Att sälja eller köpa bostad är oftast en av de största affärerna man gör i livet. Får man bidra i den processen och se glädjen hos nöjda säljare och köpare, då ger det en fantastisk känsla, anser Annie.

Annie Gahm

Fastighetsmäklare

Om Ann-Marie Johansson

Om Carina Janson

Carina har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996 och har god kännedom om området där hon valt att både bo och att arbeta i. Inledningsvis drev hon egen firma för att sedan 1998 börja på Fastighetsbyrån och arbeta med villor och radhus. Carina har ett brinnande intresse för yrket och ett starkt engagemang och just intresset för hus och trädgård har gjort att hon valt att arbeta med fastigheter. Varje hus är en ny upplevelse, säger Carina. Hennes mål är att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga när de gör sitt livs kanske största affär.

Carina Janson

Fastighetsmäklare

Om Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin

Fastighetsmäklare

Om Joana Demir

Engagemang, trygghet och affärsmässighet är ledord som stämmer väl för såväl Joana som för Fastighetsbyrån. Joana har varit mäklare sedan 2008. Hon bor här i området tillsammans med sina 4 barn (varav 3 är trillingar). Joana kan inte tänka sig ett annat område att vara verksam i, här kan hon allt, utan och innan. Joana uppskattar mötet med människor och ser det som ett privilegium att få följa kunderna i det viktigaste för dem – boendet. Hon känner att hennes erfarenhet av att driva butik, som hon tidigare har gjort, har stor betydelse även i hennes mäklarroll. Hon är en driven och ”taggad” säljare som samtidigt är ödmjuk, lyhörd och seriös. En bra kombination som uppskattas av kunderna.

Joana Demir

Fastighetsmäklare

Om Johan Lind

Johan har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har en framgångsfaktor, nöjda kunder. Under sina år som fastighetsmäklare har Johan förstått att det viktigaste av allt är att få nöjda kunder och det är också det han brinner för. Arbetet som fastighetsmäklare är varierande, fritt och kräver mycket ansvar. Det är något som passar Johan väldigt bra och det är därför han inte kan tänka sig att jobba med något annat. Att Johan jobbar på fastighetsbyrån är ingen slump då han anser att det är viktigt att arbeta med den starkaste aktören på marknaden med de bästa verktygen för att leverera en trygg och lönsam affär.

Johan Lind

Fastighetsmäklare

Om Kerstin Eliasson

Kerstin Eliasson

Mäklarassistent

Om Linnea Mohlén

Linnea , med ledorden engagemang och lyhördhet, är en glad och driven person som har arbetat inom Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon älskar sitt arbete, då det innebär att hon får träffa nya människor varje dag och hjälpa dem i deras boendesituation. Under tidigare högskolestudier blev Linnea utnämnd till Årets Mäklarstudent och fick ta emot ett stipendium för just uppvisat engagemang och lyhördhet - de två ledord som följer henne i yrkesrollen som fastighetsmäklare. Hon tycker att det är viktigt att lyssna till varje kund för att se varje enskilt behov för att hjälpa kunden på bästa sätt. Med hennes gedigna engagemang hjälper hon sina kunder, med trygghet genom deras bostadsaffär.

Linnea Mohlén

Fastighetsmäklare

Om Patrik Malmgren

Patrik har arbetat som mäklare sedan 2009 och jobbar med bostadsrätter. Han ser det som en stor trygghet för kunderna att han själv bor i området. Patrik känner igen varenda sten, varenda vrå, i området. Inte minst kan han alla löparspår i omgivningen. Han tar ofta på sig löparskorna för en motionsrunda. Skulle det bli aktuellt att byta bostad så vet han att det är stor efterfrågan på bostäder här i området, sådant är ju alltid glädjande. Det fantastiska med att vara mäklare är att ingen dag är den andra lik, säger Patrik. Han uppskattar mest det första mötet med en säljare. Att få sätta sig in i olika situationer och att under en kort period ha möjligheten att hjälpa till och få vara delaktig i kundens framtid .

Patrik Malmgren

Fastighetsmäklare

Om Robert Thunér

I mäklarrollen drivs Robert av att uppnå absolut bästa möjliga resultat för både säljare och köpare. Försäljning och kundservice ligger mig varmt om hjärtat och jag är stolt över att få arbeta med människors bostadsaffärer, säger Robert. Robert har varit mäklare sedan 2010. Han är killen från Östergötland som nu kan allt om bostadsmarknaden i Vällingby Hässelby och Spånga. Han bor på Kungsholmen men börjar så smått att titta efter hus här i området där han är verksam.

Robert Thunér

Fastighetsmäklare

Om Stefan Berglund

Stefan Berglund har varit mäklare sedan 2005 och har bred erfarenhet av att förmedla såväl fastigheter som bostadsrätter. Idag fokuserar han helt på fastigheter. Stefan har arbetat på andra mäklarföretag i området, men när möjligheten dök upp att börja hos Fastighetsbyrån var valet enkelt. Inget han ångrar idag. -Att vara så pass mycket större än våra konkurrenter och erbjuda de i särklass bästa verktygen för en lyckad bostadsaffär är två faktorer som gör arbetet både roligare och mer framgångsrikt, anser Stefan. Eftersom Stefan är både uppväxt och nu boende med egen familj i området har han mycket god lokalkännedom och känner till allt som är värt att veta. Stefan har tidigare drivit en inredningsbutik och har ett genuint intresse för form och färg, något som verkligen uppskattas av fastighetsbyråns kunder. -Driv, engagemang och professionalitet är mina ledord, säger Stefan. Något som varje kund ska känna att jag står för.

Stefan Berglund

Fastighetsmäklare

Om Thomas Carlsson

Thomas, med gedigen kunskap i byggnadsteknik och ett genuint intresse för design, arkitektur, färg och form, har varit verksam som mäklare i västerort sedan 1995 och hos Fastighetsbyrån sedan 2009. I kombination med intresset för människor och det personliga mötet var valet inte svårt när det var dags för Thomas att välja yrke. Han har specialiserat sig på villor och radhus i områdena Hässelby, Vällingby och Spånga. Som uppvuxen i området kan han i stort sett varenda plats, varenda stig, utan och innan. Han ser det som en oerhörd trygghet för kunden då han kan vara behjälplig oavsett vilka frågor som dyker upp. Det var även hans lokalkännedom och känslan för området som bidrog till valet av verksamhetsområde. Han tycker att Fastighetsbyråns storlek och målet att alltid ligga i framkant både är en styrka för kunden och stimulerande för honom själv som mäklare. - Och vår lokala förankring är utan tvekan oslagbar, anser Thomas.

Thomas Carlsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden