Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Haninge

Fastighetsbyrån Haninge

I Haninge finns allt – skärgård, orörd natur, utmärkta shoppingmöjligheter och ett bra kommunikationsnät.

Här finns attraktiva bostäder, förstklassig medborgarservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Haninge är en av landets hästtätaste kommuner med bra förutsättningar för alla vänner av ridsport och här finns också ett flertal högklassiga golfbanor.

Fastighetsbyrån har två kontor strategiskt placerade i Haninge Centrum respektive i Västerhaninge Centrum. Våra fastighetsmäklare arbetar affärsmässigt och med ett starkt kundfokus i varje uppdrag. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa tjänsten. En personligt utformad mäklartjänst med inriktning på marknadsföring och kvalitet genom hela affären.

Vårt geografiska område omfattar Handen, Vendelsö/Gudö, Vendelsömalm, Brandbergen, Norrby, Söderby, Vega, Jordbro, Västerhaninge, Tungelsta, Årsta havsbad och Dalarö.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Haninge

Om Charlotte Ek

Charlotte är en utpräglad service och resultatmänniska med en stor dos av både livs- och yrkeserfarenhet. Charlotte har med sin långa yrkeserfarenhet och sitt genuina intresse för människor och livssituationer allt som krävs för en lyckad och trygg affär. För mig och mina duktiga kollegor är allt möjligt och vi drivs av att överträffa förväntningarna i varje uppdrag, säger Charlotte

Charlotte Ek

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Gunilla Claesson

Gunillas driv och engagemang i varje enskild affär är en framgångsfaktor. Med livs- och yrkeserfarenhet från olika områden kan hon tillföra mycket och vara ett starkt stöd för kunderna. Gunilla var med och startade upp Fastighetsbyråns kontor i Haninge/Västerhaninge och har under årens lopp hjälpt åtskilliga familjer att sälja och köpa bostad. Bostadsaffärerna är oftast en av de största affärerna man gör i livet. Att vara med i den processen och se glädjen hos nöjda köpare och säljare ger en fantastisk känsla tycker Gunilla.

Gunilla Claesson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Frances Rose

Som yrkesverksam mäklare sedan 1999 har Frances ett stort kunnande och stor erfarenhet att bidra med i varje bostadsaffär. Att vara driven, engagerad och omtänksam gör att kundnöjdheten är oerhört hög hos Frances' kunder. Att hjälpa människor att lösa sin boendesituation i olika faser av sina liv gör arbetet varierat och spännande och det är det som gör det här arbetet så roligt, säger Frances.

Frances Rose

Fastighetsmäklare

Om Hans Nilsson

Hans mångåriga erfarenhet som fastighetsmäklare gör honom väl rustad för att lösa alla frågor som kan dyka upp i samband med ett bostadsbyte. Med Hans som mäklare kan både säljare och köpare känna sig trygga genom hela processen. Jag trivs med mitt arbete, det är omväxlande och bjuder på många intressanta möten med människor i olika livssituationer.

Hans Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Janne Viinikka

Janne arbetar fokuserat och med stort engagemang och driv i varje uppdrag. Han strävar efter att överträffa säljare och köpares förväntningar vilket gör att varje dag är en ny utmaning för honom. Janne ser det som en styrka att han själv är uppvuxen i Haninge vilket ger honom en god lokalkännedom.

Janne Viinikka

Fastighetsmäklare

Om Marlén Berzén

Marlén Berzén

Mäklarassistent

Om Roger Engblom

Roger är en förtroendeingivande och trygg person med glimten i ögat. Han har en gedigen yrkeserfarenhet och uppskattas av kunder för sin affärsmässighet och goda förhandlingsvana. En stor tillgång i mitt yrke är min lokala förankring som Haningebo sedan 30-år och mitt stora kontaktnät i kommunen, säger Roger

Roger Engblom

Fastighetsmäklare