Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

När Halmstadborna byter bostad väljer de ofta att ta hjälp av oss på Fastighetsbyrån. Skälet till det är att vi skapar resultat som är tillfredsställande för både säljare och köpare. Gång på gång.

Med en rikstäckande organisation i ryggen – och Swedbank under samma tak – kan vi lägga allt fokus på att serva våra kunder på bästa sätt. Att vi är stora betyder också att vi har resurser att nå igenom mediebruset. Dessutom har vi tillgång till riktigt bra exponering lokalt, på Storgatan i Halmstad såväl som på bankkontoren i Getinge och Oskarström. Det ger resultat.

Kolla med Fastighetsbyrån – Sveriges enda miljöcertifierade mäklarkedja – innan du väljer mäklare nästa gång. I Halmstad är vi elva medarbetare, som alla är väl förtrogna med den lokala marknaden. Att vi är många betyder inte att vi är mindre personliga, det ökar bara dina valmöjligheter. Du hittar oss vid Stora torg. Välkommen in.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Halmstad

Om Lars Rane

Lars Rane började sin mäklarbana 1987 och har varit på Fastighetsbyrån i Halmstad sedan 1996. Han hann med ett år på officershögskolan och två år på Lunds tekniska högskola innan han hittade rätt utbildning. En sann entreprenör som även arbetat med kabel-tv-utbyggnad och drivit färgaffär. Alla dessa erfarenheter kommer väl till pass, både i arbetet som franchisetagare/ledare och i kontakterna med byråns många kunder. Lars kan sitt Halmstad. Han växte upp i Söndrum, hade mor- och farföräldrarna på Söder och Öster, och mötte kärleken i Snöstorp. Nu bor han med fru och två barn i ett hus vid Alet. Och som inbiten Halmstadbo älskar han havet, sandstränderna, golfbanorna och att se HBK vinna på Örjans vall.

Lars Rane

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Annette Rane

Annette Rane har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2005 och är den kanske viktigaste medarbetaren av alla här hos oss. Som mäklarassistent är det nämligen hon som håller i trådarna på kontoret och hjälper mäklarna genom varje försäljningsprocess. Annette är också det första ansiktet och den första rösten kunderna möter vid kontakten med oss. Jobbet i sig, med kombinationen administrativt arbete och kundkontakt, passar henne perfekt. Annette är född och uppvuxen i Halmstad och har aldrig velat flytta härifrån. Reser gör hon dock mer än gärna – och allra helst till sol och värme. På ledig tid ses hon ofta läsa böcker, eller så lagar hon god mat och umgås med sina nära och kära.

Annette Rane

Mäklarassistent

Om Conny Thornberg

Conny Thornberg jobbar mest med villaförsäljningar, men ansvarar även för våra lantbruks- och skogsfastighetsaffärer. Det senare passar bra eftersom han själv bor en bit utanför staden på en liten gård med 14 hektar mark. Gården rymmer även ett häststall och ett garage där Conny mekar med sina bilar. Själv är Conny Halmstadbo sedan fyra års ålder, bortsett från åren då han utbildade sig till fastighetsmäklare i Malmö. Men efter examen var han snabbt tillbaka eftersom han trivs i Halmstad – med stadens storlek och för att här finns något för alla. Började jobba som fastighetsmäklare 2005 och sedan dess har bostadsmarknaden varit både upp och ner men nu ser han den närmaste framtiden an med stor tillförsikt.

Conny Thornberg

Fastighetsmäklare

Om Dennis Roth

Dennis Roth har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Påbörjade utbildningen i Luleå men bytte till Malmö och tog sin examen där. Innan han kom till Fastighetsbyrån jobbade han på en mindre mäklarbyrå i Halmstad. Att kunna kombinera erfarenheterna från en liten byrå med alla produkter och tjänster hos Sveriges största mäklarbyrå ser Dennis som ett stort plus för egen del. Dennis bor i en hyresrätt mitt i Halmstad, men växte upp i Söndrum och är fortfarande svag för ljumma sommarkvällar i Grötvik, gärna i sällskap med vänner och en picknickkorg. Han gillar engelsk fotboll i allmänhet och Arsenal i synnerhet. Bilar, fiske och alpin skidåkning är andra intressen som står högt i kurs hos Dennis.

Dennis Roth

Fastighetsmäklare

Om Erling Miles

Erling Miles har jobbat som mäklare sedan 2007, först i egen regi och sedan 2008 som anställd på Fastighetsbyrån. Att gå till en så etablerad byrå med ett genomtänkt koncept kändes som ett naturligt steg i den egna utvecklingen. Den utvecklingen har fortsatt och förutom att sälja villor, fritidshus och kommersiella fastigheter, fungerar Erling nu också som säljcoach för kontorets nio fastighetsmäklare. Han föddes på Island, flyttade till Sverige och Dalsland som åttaåring och kom sedan till Halmstad för att utbilda sig till fastighetsmäklare. Och här bor han nu med fru och barn i en villa på Norra Utmarken. Och han stormtrivs, både med familjelivet, den nya hemstaden och de dagliga utmaningarna på jobbet.

Erling Miles

Fastighetsmäklare

Om Eva Ljung

Arbetet är otroligt intressant, framförallt den dagliga kontakten med nya och spännande människor. Det känns fantastiskt att få vara med och hjälpa människor genom deras kanske livs största affär. Man lär sig något nytt i stort sett varje dag, både praktiskt och teoretiskt. Bor i villa tillsammans med min man Björn utmed havet i Halmstad. Fritiden tillbringar vi gärna på golfbanan när arbetet och vädret så tillåter. Jag har jobbat på Fastighetsbyrån sedan juni 1999. Tiden går fort när man har roligt.

Eva Ljung

Fastighetsmäklare

Om Evelina Johansson

Evelina är inriktad på att sälja bostadsrätter och trivs utmärkt med det. Det är oftast lite snabbare uppdrag och ett jämnt flöde, vilket passar henne bra. Kundkontakten är viktig och målet är att kunna bli rekommenderad vidare efter varje affär – och det har hunnit bli ganska många sedan hon började som fastighetsmäklare 2012. Evelina är uppvuxen i det skogrika Småland. Hon flyttade till kusten för att studera, blev fast och kan inte tänka sig att flytta härifrån. Hon gillar Halmstads storlek, utbud – och sommarliv. Evelina bor tillsammans med sambo och hund i ett radhus på Väster. Under lediga stunder varvar hon matlagning och trivsamt umgänge med golf eller avkoppling i tv-soffan.

Evelina Johansson

Fastighetsmäklare

Om Heléne Thornberg

Heléne Thornberg började i fastighetsbranschen 2009 och har arbetat som mäklare sedan 2011. I nuläget förmedlar hon mest villor, men har erfarenhet från olika slags fastighetsaffärer. Heléne är en engagerad mäklare som är bra på att skapa relationer. Hon gillar att träffa glada människor i arbetet och med sin känsla för rättvisa ser hon till så att alla parter är nöjda i varje affär. Heléne är Halmstadbo sedan barnsben och bor med man och dotter i en villa strax utanför staden. På fritiden umgås hon med familj och vänner. Och ny energi hämtar hon från musiken – tillsammans med sin man har Heléne ett band där hon både sjunger och spelar saxofon.

Om Mathias Stare

Mathias började sin karriär som mäklare i Malmö men efter några år flyttade han hem till Halmstad igen där han har växt upp. Med ett brinnande intresse för bostäder och ett stort engagemang förmedlar han bostadsrätter i Halmstad. Mathias eftersträvar alltid att skapa en trygghet i alla kundrelationer, genom ett ömsesidigt förtroende och ett professionellt bemötande hjälper han dig genom hela processen. För honom är varje affär unik och med Sveriges största mäklarbyrå i ryggen finns alla möjligheter att skapa den bästa affären.

Mathias Stare

Fastighetsmäklare

Om Sofie Rane

Sofie Rane

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden