Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Hallunda

Fastighetsbyrån Hallunda

Mycket boende för pengarna. Då har du hittat rätt. Här i Norsborg, Slagsta och Alby finns bra bostäder till attraktiva priser. Bostadsrätter i föreningar med mycket god ekonomi. Hus i välplanerade områden där fjärrvärme ger låga driftskostnader.

Fastighetsbyrån i Hallunda är ledande förmedlare av bostäder på en stark lokal marknad. Det betyder att många är både köpare och säljare. Ansvarsfullt och stimulerande för oss, men också en källa till många goda och långvariga kundrelationer.

Du hittar oss i Hallunda Centrum granne till Swedbank. Vi är beredda att med alla våra resurser hjälpa dig i din bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Hallunda

Om Heinar Valk

Trivs alldeles utmärkt i en organisation som hela tiden utvecklas i positiv riktning.

Heinar Valk

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Tony Jergos

Född i Kumla 1979 och uppvuxen i norra Botkyrka! Här har jag mitt hjärta, min familj och mina vänner. Fördelen med mitt jobb är att jag alltid får vara på hemmaplan där jag trivs som bäst. På så sätt levererar jag en perfekt tjänst, bl.a. tack vare alla mina år sedan ettårsåldern som medborgare i norra Botkyrka. Jag utbildade mig vid högskolan i Borås. Jag gillar utmaningar och trivs utmärkt med jobbet som fastighetsmäklare. Min strävan är att satsa helhjärtat i varje affär och att mina kunder ska vara mer än nöjda efter en genomförd affär. Jag är intresserad av matlagning och fotboll. Varmt välkommen att kontakta mig om du ska sälja din bostad eller har frågor som rör ditt boende! Om du dessutom har något trevligt och spännande matrecept - berätta gärna för mig!

Tony Jergos

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Neuhaus

Anna Neuhaus

Fastighetsmäklare / Assistent

Om Johannes Aydin

Johannes Aydin

Fastighetsmäklare

Om Stefan Aydin

Jag har haft turen att välja världens roligaste yrke! Jag är född och uppvuxen i norra Botkyrka. Fördelen med mitt jobb är att jag alltid får vara på hemmaplan där jag trivs som bäst. Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Företaget står för trygghet, affärsmässighet och engagemang vilka är faktorer jag värdesatte högt när jag valde arbetsgivare. Det viktigaste i mitt arbete är att man har nöjda kunder och suget efter att göra affärer driver mig att jobba hårt! Att sedan arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. Min del i förmedlingsprocessen är att se till att både säljarens och köparens behov alltid tillfredsställs till 110 procent. Det är inte turen som avgör vad du får betalt för din bostad utan det är arbetet som ligger bakom, tveka inte att kontakta mig!

Stefan Aydin

Fastighetsmäklare

Om Melki Jergos

Melki Jergos

Mäklarpraktikant

Om Peter Jergos

Jag har fått möjligheten att jobba för Sveriges största mäklarfirma! Som Fotograf / kundvårdsansvarig ser jag varje dag som en utmaning, att skapa nya kontakter och utvidga mitt och kontorets kundnätverk! För en lyckad försäljning strävar jag alltid för att få ut det bästa fotomaterialet då en bild säger mer än tusen ord! Har ni några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta mig eller boka en gratis konsultation inför en bostadsfotografering redan idag!

Peter Jergos

Fotograf / Kundvårdsansvarig

Våra närområden

Se fler områden