Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Örgryte

Fastighetsbyrån Göteborg - Örgryte

Mitt emellan skog och city ligger vackra Östra centrum som i sig är som en egen liten stad.

Med Delsjöområdet som närmsta granne är friluftslivet aldrig långt borta. Här badas, springs och cyklas det på somrarna och på vintern tar man med sig pulkan eller längdskidorna.  De östra delarna av Göteborg har också ett stort utbud av restauranger, krogar, caféer och små mysiga butiker och all service man kan tänka sig. Om man vill ta sig in mot centrum tar det bara tio minuter med cykeln till Avenyn och kommunikationerna är väl utbyggda.

Det är ett arkitekturmässigt varierat och vackert område med de stora villorna i Örgryte, landshövdingehusen i Bagaregården och den tidstypiska charmen i Olskroken och Lunden. I östra centrum bor och trivs folk i alla möjliga åldrar och livssituationer.

Efterfrågan är mycket stor på bostäder i vårt område och vi arbetar aktivt med vårt stora kundregister. Vår lokalkännedom, lokala nätverk och marknadsledande position ger oss fantastiska möjligheter och förutsättningar för att hjälpa dig igenom din bostadsaffär.

Tveka inte att kontakta oss oavsett om ni är intresserade av en värdering, ska sälja eller är på jakt efter ny bostad. Vi hjälper er igenom hela processen.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Göteborg - Örgryte

Om Johanna Eriksson

Johanna Eriksson har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Örgryte sedan hon tog sin högskoleexamen 2006. Då hade hon drömt om att bli mäklare sedan hon var 10 år och fick höra om sin kompis pappas spännande mäklarjobb. Johanna har själv bott i området i tolv år och tycker att det är Göteborgs bästa del eftersom det är centralt men också lugnt och trivsamt. Det bästa med arbetet är blandningen av kontorsjobb, kundbesök och visningar. Den ena dagen är aldrig den andra lik men det handlar alltid om att få nöjda kunder och att både säljare och köpare ska känna sig helt trygga med affären.

Johanna Eriksson

Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig

Om Robert Laigar

1991 började Robert Laigar arbeta som mäklare och sedan 2007 har han varit verksam på Fastighetsbyrån Örgryte. Sedan han började sin yrkesbana 1991 har det hunnit hända en hel del med branschen. Utvecklingen har drivit mäklartjänsten från en traditionell form till en modern och mycket bättre tjänst. Kravet på att ständigt vidareutbilda sig och ta till sig nya trender och saker gör att Roberts intresse för mäkleri aldrig falnar. Sitt Östra Göteborg kan han utan och innan. Han växte upp i Björkekärr, flyttade sedan till Örgryte och nu huserar han i Kålltorp.

Robert Laigar

Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig

Om Emma Svensson

Emma Svensson har arbetat på Fastighetsbyråns kontor i Örgryte sedan hon tog sin fastighetsmäklarexamen på Högskolan i Borås år 2012. Hon trivs bra i området med tanke på dess närhet till både stad, natur och badsjöar och gillar att det är så enkelt att ta sig in till stan via antingen spårvagn, buss eller cykel. En av de bästa delarna med jobbet tycker hon är att få förtroendet att hjälpa sina kunder i en så stor och viktig affär som att sälja och köpa bostad. Målet är att kunden alltid ska känna sig trygg och välinformerad under hela processen.

Emma Svensson

Fastighetsmäklare

Om Gustav Hansson

Gustav Hansson ser sitt yrke som ett stort privilegium där han varje dag träffar nya människor och får hjälpa dem genom den troligen största affären i deras liv. Hans mål är alltid att säljare så väl som köpare ska känna sig trygga och välinformerade genom hela processen. Gustav uppskattas för sin noggrannhet och den höga kvalité han håller i sitt arbete som fastighetsmäklare.

Gustav Hansson

Fastighetsmäklare

Om Isabell Rabnor

Efter en fyra år lång utbildning till Bygg- och Fastighetsekonom med inriktning fastighetsmäklare har Isabell Rabnor arbetat på Fastighetsbyrån kontor i Örgryte sedan examen 2012. Hennes favoritplats i östra Göteborg är utsiktsplatsen uppe vid Lunden där man kan se ut över stan. Isabell anser att hon har det roligaste arbetet man kan ha. Varje dag innebär nya utmaningar, trevliga kundmöten och ett stort ansvar för att guida köpare och säljare till lyckade affärer. Målet är att överträffa sina kunders förväntningar och bästa belöningen är när de är så nöjda och glada att de återvänder när det är dags att flytta igen.

Isabell Rabnor

Fastighetsmäklare

Om Joakim Ernstsson

Joakim Ernstsson startade sin bana som mäklare på Fastighetsbyrån i Örgryte efter att han tagit sin examen. Den treåriga fastighetsekonomi-utbildningen läste han i Karlstad men själv är han bosatt i Alingsås. Det var det stora intresset för hus och lägenheter som fick honom att tänka att mäklare skulle kunna vara ett yrke för honom. Joakim trivs mycket bra med den frihet som arbetet innebär och de omväxlande dagarna. Att han dessutom får möta nya människor varje dag och skapa förtroende när det är dags att sälja eller köpa bostad ser han som ett stort privilegium. Han trivs perfekt på kontoret i mysiga Örgryte som han tycker känns som en liten stad i staden.

Om Karin Corneliusson

Karin Corneliusson som är fastighetsmäklare och redovisningsekonom har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2004. Det kändes som ett självklart val att börja här på Fastighetsbyrån i Örgryte när hon fick chansen i slutet av 2013. Här får hon möjlighet att vara en del av Sveriges största mäklarbyrå och det i den stadsdel hon tycker bäst om i Göteborg. Närheten till både skog och city är oslagbar och känslan av att det här är som en småstad i staden gör det till ett härligt område att både bo och arbeta i.

Om Louise Rasmussen

För Louise Rasmussen var Fastighetsbyrån i Örgryte ett självklart val efter två års utbildning vid Högskolan i Gävle. Ett genuint intresse för människor och personlig utveckling var det som ledde henne in på mäklarbanan. Louise ser varje förmedling som unik, och det är av allra största vikt att tjänsten anpassas efter förutsättningarna i varje enskilt fall. Målet är att erbjuda en skräddarsydd tjänst för såväl säljare som köpare, samt att kunden ska känna sig trygg, säker och nöjd genom hela processen.

Om Therese Gustafsson

Efter snart sju år som mäklare i Örgryte har Therese Gustafsson mycket god insyn i området både vad gäller skolor, bostadsrättsföreningar, butiker och kommunikationer. Yrket ser hon framförallt som roligt men också ständigt utvecklande eftersom hon dagligen möter nya människor, både säljare och köpare, i olika livssituationer som söker eller ska sälja bostad. Målet är alltid att både kund och säljare ska känna sig trygga och nöjda med affären och det är en ständig utmaning men också det som är det allra bästa med yrket.

Om Angelica Johansson

Angelica Johansson

Säljstödsassistent

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden