Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

Flera av Gävles vackra parker och grönområden ligger längsmed Gavleån som rinner genom staden. Dessa naturområden erbjuder såväl avkoppling som motion och lek. Gävle har god tillgänglighet genom snabba kommunikationer, dessutom finns det mycket att uppleva då det är en stad med stark kultur- och idrottsprofil.

Hos oss träffar du en mix av olika personligheter och åldrar som alla genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Alla på kontoret arbetar inom sitt specialområde för att på bästa sätt kunna använda sin expertis och kunnighet inom försäljning av fastigheter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Vi har den lokala kännedom, som är ett måste, för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra. Vi har nu flyttat in i ett nytt och fräscht kontor med stans bästa skyltläge där din bostad kommer att exponeras på bästa sätt.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Gävle

Om Stefan Tröjbom

Boendet är en central del av vardagen och det känns stimulerande att få vara länken mellan bostadsköpare och säljare. Att kunna vara behjälplig och möta dessa människor i olika skeden av livet är väldigt intressant och givande. Annars är jag en allmänt sportintresserad Gävlebo som trivs vid havet, i skogen, på fjället och under senare år även på golfbanan! Franchisetagare på Gävlekontoret sedan 2001.

Stefan Tröjbom

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Wåhlstedt

Anna Wåhlstedt

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Anna-Lena Gustavsson

Efter avslutad utbildning vid Fastighetsmäklarprogrammet i Gävle, började jag i företaget 2001. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och som bostadsrättsspecialist sedan 2004. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytesprocess känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. På fritiden tycker jag om att sporta i alla möjliga former, resa, umgås med släkt och vänner. Slappa i stugan eller ta långa promenader med min lilla hund Sture.

Anna-Lena Gustavsson

Fastighetsmäklare

Om Jakob Hallin

Jakob Hallin

Fastighetsmäklare

Om Johan Westerholm

Johan Westerholm

Fastighetsmäklare

Om Maria Roos

Maria Roos

Mäklarassistent

Om Marit Jemt

Jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2003, varierande arbetsuppgifter både administrativa och "ute på fältet" samt att få träffa alla trevliga människor gör detta jobb så roligt. Att representera Fastighetsbyrån är en förmån då det är en stor kedja med ett väl inarbetat varumärke och koncept. Det känns tryggt och något jag kan stå för. Ägnar helst min lediga tid med att umgås med min familj som består av man och två barn. På fritiden gillar jag även att motionera och träna i olika former. Långa promenader och skidåkning både på längden och tvären tillhör favoriterna. Började jobba på på det trevliga kontoret i Gävle -03. Kommer från Mora i Dalarna men flyttade till Gävle -99 för att läsa Fastighetsmäklarprogrammet. Utbildad fastighetsmäklare men har även läst in en Civilekonomexamen.

Marit Jemt

Fastighetsmäklare

Om Mikael Johnsson

Mikael Johnsson

Fastighetsmäklare

Om Pär Schröder

Jag har jobbat på det fenomenalt trevliga Gävle-kontoret sedan 2010. Min strävan är att både säljare och köpare ska få all den hjälp och service de kan tänkas behöva för en smidig affär med lyckligt slut. Jag har ett förflutet som bl.a. tekniker inom teatern och inom auktionsvärlden, och har ett stort intresse för kultur, musik och gamla saker. Jag samlar på allt - vinylskivor, kläder, konst och kuriosa, och även på nöjda kunder.

Pär Schröder

Fastighetsmäklare

Om Robert Brandt

Robert Brandt

Fastighetsmäklare

Om Tim Hallin

Tim Hallin

Fastighetsmäklare

Om Tove Eriksson

Tove Eriksson

Mäklarassistent

Om Per-Erik Johansson

Per-Erik Johansson

Bankkoordinator

Våra närområden

Se fler områden