Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Eskilstuna

Fastighetsbyrån Eskilstuna

Vi har funnits i Eskilstuna sedan 1969 och har sedan starten tillhört en av de största mäklarbyråerna - så även nu. Med vår kunskap, mångåriga erfarenhet, banknära samarbete och de rätta verktygen till vår hjälp är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare.

Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler och med den senaste tekniken för att din bostad ska nå ut och presenteras på bästa sätt. Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner i ditt livs kanske viktigaste affär.

Vilken fas du än befinner dig i - välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Eskilstuna

Om Sofia Johansson

Sofia Johansson

Stf kontorschef / Mäklarassistent

Om Timo Haavisto

Timo Haavisto

Franchisetagare

Om Anders Holmqvist

Anders Holmqvist

Fastighetsmäklare

Om Helén Eriksson

Helén Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Jenny Dywling

Att få kombinera kontorsarbete med att möta kunder ute på fältet gör arbetet som fastighetsmäklare för mig oerhört stimulerande. Att få vara med att starta upp en förmedlingsprocess och arbeta aktivt tills man ror den i land är spännande och utmanande vilket jag eftersträvar med yrket. Vi finns med och hjälper människor i lyckliga och mindre lyckosamma stunder i livet därför känns yrket meningsfullt och intressant.

Jenny Dywling

Fastighetsmäklare

Om Linda Wästerlund

Linda Wästerlund

Mäklarassistent

Om Madeleine Svensson

Madeleine Svensson

Mäklarassistent

Om Marketta Eriksson

Efter ett antal år som bankanställd bestämde jag mig för att sadla om. Har aldrig ångrat mitt beslut. Har sedan -94 arbetat som mäklare. Stormtrivs med mitt yrke!

Marketta Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Peter Kärneus

Peter Kärneus

Fastighetsmäklare

Om Robert Lundgren

Robert Lundgren

Fastighetsmäklare

Om Therese Göransson

Arbetet som mäklare är mycket spännande. Jag tycker om att träffa nya människor. Att hjälpa kunder genom deras bostadsaffärer är mycket tillfredställande. Jag började arbeta på Esklstunakontoret 1986 som administratör. 1989 blev jag erbjuden att arbeta som mäklare och gick samtidigt företagets mäklarutbildning 1990. Det stora fritidsintresset på sommaren är segling. En längre segeltur längs ostkusten försöker jag och min man genomföra varje sommar. På vintern blir det något besök i fritidshuset i Sälen med skidåkning både på längden och tvären.

Therese Göransson

Fastighetsmäklare