Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Ekerö

Fastighetsbyrån Ekerö

Välkommen till Ekerö, närhet till city men ändå på landet.

Ekerö erbjuder en sagolikt vacker natur året runt. Under vår och sommar blommar Ekerö upp med sin många fina badplatser och båtliv. På vintern upplever du krispiga snölandskap och gnistrande isar. Hösten är ett färgsprakande fyrverkeri på ekarnas ö. Här finns två världsarv; Hovgården och Drottningholm. Mälaröarna lever verkligen upp till sitt smeknamn kulturens övärld, med mängder av sevärdheter och aktiviteter. På öarna finns nästan 50 idrotter och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Via båtförbindelsen mellan Jungfrusund och Slagsta i Botkyrka kommun kommer du snabbt ut på E4:an. Gång- och cykelbana går från Ekerö centrum till Brommaplan, Sundbyberg och Kungsholmen. Ekerö är verkligen landet nära city!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ekerö

Om Lars Céwe

Jag började på Fastighetsbyrån 1998 men var även före det verksam som mäklare i västerort. Det är mycket stimulerande och verkligen ett privilegium att få jobba med människor och deras boende. Det är krävande men att ha den förmedlande rollen passar mig utmärkt. Fritiden är oftast fylld av aktiviteter med familj och vänner.

Lars Céwe

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Bjur

Amanda Bjur

Mäklarassistent

Om Emma Brantsjö

Jag har arbetat som mäklare på Ekerö sedan 2009, ett område som alltid har tillhört mina favoriter. Mina tidigare erfarenheter spänner från förskola till butikschef, vilket hjälper mig i mina många kundkontakter. Min drivkraft är att alltid se till kundens bästa. I en varierande kommun, med boenden från små lägenheter till exklusiva sjöfastigheter, är varje försäljning unik. Därför är det viktigt för mig att lyssna på kunden och förstå dess behov. Jag älskar att få vara delaktig när personer gör sitt livs förmodligen mest betydelsefulla affär!

Emma Brantsjö

Fastighetsmäklare/föräldraledig

Om Mindy von Berlepsch

Om Per-Martin Nesselsten

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Västerort sedan 2006 där Ekerö blivit ett givet val av arbetsplats samt bostadsort för min familj. Det är för mig en förmån att få arbeta i denna spännande och expansiva kommun där alla typer av boende finns representerande vilket gör att ingen försäljning är den andre lik. Jag har ett stort engagemang i allt jag gör vilket lett till att jag under åren utvecklats till en uppskattad och kundorienterad fastighetsmäklare där kunden alltid ska känna att de kan kontakta mig, även vid minsta frågor eller funderingar.

Om Pär Gunnarsson

Pär har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Bromma sedan 2003 och är en av de mäklare som har sålt flest villor i Bromma de senaste åren. Detta har gett honom en gedigen kunskap och erfarenhet om området, vilket han mer än gärna delar med sig av. Pär tycker att jobbet som mäklare är utmanande, utvecklande och väldigt roligt. Han ser det som en förmån att få möta människor i olika livssituationer. Ofta i samband med att livet tar nya vändningar och boendet blir centralt – både för välbefinnandet och ekonomin.

Om Sandra Selander

Jag är en mäklare som har bott så gott som hela mitt liv på Ekerö, vilket har gett mig en extremt bra kunskap om området. Förutom min mäklarutbildning har jag även utbildat mig till företagsförsäljare på IHM Business School. Innan jag blev mäklare har jag arbetat på tre olika arbetsplatser på Ekerö, så jag känner till både människorna och utbudet väl. Jag ser det som ett stort privilegium att få hjälpa personer i en av deras största affärer i livet. Mitt mål är att ge både köpare och säljare den bästa servicen och på så sätt få riktigt nöjda kunder!

Sandra Selander

Fastighetsmäklare

Om Lina Hagelberg

Lina Hagelberg

Visningsvärd

Våra närområden

Se fler områden