Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Eda

Fastighetsbyrån Eda

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att nå ett lyckat resultat!

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag. Vi garanterar dig trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad. Därför skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för bästa tänkbara resultat.

Nu är vi väldigt nyfikna på vad du har för planer kring ditt boende. Tveka inte att ta kontakt med oss när du har frågor eller funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Eda

Om Bengt Anderson

Bengt är en av två som driver Fastighetsbyrån i Arvika och har arbetat som mäklare sedan 1991. Erfarenhet föder visdom och det är genom ett mångårigt engagemang för både köpare och säljare som Fastighetsbyrån blivit marknadsledande på orten. Bengt har varit Arvika trogen sedan födseln. Han kan gatorna, känner ”jössehäringarna” och älskar naturen. Det sociala jobbet trivs han med och tycker alla objekt och människor är unika. Genom åren vet han vikten av det egna boendet och inget går upp emot känslan av att hjälpa människor att ”hitta hem”. I Arvika finns något för alla behov och drömmar.

Bengt Anderson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Katarina Nyberg Grabner

Om Niklas Ingemarsson

Niklas har en examen i fastighetsekonomi och är registrerad fastighetsmäklare sedan 2004 och har varit Fastighetsbyrån trogen sedan starten. Niklas största tillgång är att han har lätt för att förstå varje kunds individuella behov och snabbt hitta lösningar. Niklas bor strax söder om Arvika och pendlar det korta avståndet till Eda varje dag. Eda erbjuder fantastiska möjligheter för alla behov tycker han och här finns gott om prisvärda boenden. Villaförsäljning är Niklas specialitet och i Eda finns ett brett urval. Det är lätt att bli bekant med ortsbefolkningen och närheten till Norge ger stora fördelar med arbetstillfällen.

Om Peter Fyrberg

Peter är en av två som driver Fastighetsbyrån i Arvika och har arbetat som mäklare sedan 1991. Att vara mäklare innebär att få ett stort förtroende och det faktum att kunder återkommer till Fastighetsbyrån i alla livets skeenden tycker Peter talar för sig självt. Peter har bott i Arvika i 45 år och har ett stort kontaktnät både privat och i jobbet. Ibland kan matchning ske redan innan objektet kommer ut på marknaden. På en liten ort måste man i varje affär lägga manken till för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Ett gott rykte sprider sig nämligen snabbt. Peters hjärta klappar lite extra för natursköna Glava där han tidigare bott.

Peter Fyrberg

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden