Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Dals-Ed

Fastighetsbyrån Dals-Ed

Välkommen till vackra Dals-Ed med Mysigt centrum, friluftsliv och naturupplevelser.
I trivsamma Ed centrum finns det mesta vad gäller butiker och service inom gångavstånd. Bekvämt och enkelt! En paus på populära Café City eller ett besök på badplatsen mitt i centrum frestar många. Skog och sjöar så långt ögat når lockar till friluftsliv och naturupplevelser. Den kanske absolut vackraste vyn har du när du står på landremsan mellan sjöarna Stora och Lilla Lee. För att vara en relativt liten kommun händer det mycket här, särskilt sommartid är det ständig aktivitet. Det satsas mycket på kultur och evenemang. Ed är verkligen en plats som erbjuder något för alla. En styrka för samhället är tågförbindelsen Oslo-Göteborg.”

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Dals-Ed

Om Lasse Johansson

Lasse Johansson har arbetat som mäklare i Dals-Ed sedan 16 år tillbaka. Då han är uppväxt i Rölanda ca 1 mil söder om Ed och har bott i Ed de senaste 26 åren kan han området utan och innan. Att köpa en fastighet är ofta den största enskilda affären en privatperson gör. Då är det viktigt att allt blir rätt och görs med noggrannhet vilket Lasse är känd för att göra.

Lasse Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Kollberg

Jag började på Fastighetsbyrån som praktikant 2010 och i april 2011 blev jag anställd. Ena dagen är sällan den andra lik och det är alltid roligt att gå till jobbet! Ledig tid tillbringar jag helst med familj och vänner. Tar en gärna en tur till hemstaden Göteborg då och då.

Anna Kollberg

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden