Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Bromölla

Fastighetsbyrån Bromölla

Bromölla, i nordöstra Skåne, ligger naturskönt med många möjligheter till rika naturupplevelser. 

Här finns närhet till havsbad och fina badplatser vid Ivösjön. Med bra tåg- och bussförbindelser samt ett bra vägnät gör Bromölla till en attraktiv bostadsort.
Vi har lång erfarenhet av fastighetsförmedling och kontoret har funnits sedan början av 90-talet. Vi har god lokalkännedom och ett stort nätverk. Vårt mål är att göra en så bra affär som möjligt för både köpare och säljare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Bromölla

Om Ingrid Johansson

Ingrid Johansson

Mäklarassistent

Om Birgitta Nilsson

Birgitta Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Filip Persson

Filip Persson

Fastighetsmäklare

Om Gunn Högberg

Jag hade funderat på det här yrket under flera år innan jag kom till skott att utbilda mig. När jag nu har varit verksam som mäklare en tid vet jag att det var absolut värt att plugga de 2 åren. Det är ett stort nöje att gå till arbetet varje dag, kontakten med alla trevliga bostadsbytare är obeskrivligt. Mitt motto är att alla kunder skall vara nöjda.Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Familjen består av min sambo och fyra barn. På fritiden tar jag gärna en ridtur, att vara ute på sjön är också trevligt, just nu är drömmen en egen båt.Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Familjen består av min sambo och fyra barr. På fritiden tar jag gärna en ridtur, att vara ute på sjön är också trevligt, just nu är drömmen en egen båt.Jag började arbeta här 1 maj 2002, som mäklare tycker jag att det är oerhört tryggt att arbeta på ett kontor där det finns en ambition att hela tiden utvecklas. Den som anlitar mig kan vara säker på att jag engagerar mig till 110% För mig är alla kunder viktiga.

Gunn Högberg

Fastighetsmäklare