Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Borås

;

Fastighetsbyrån Borås

Välkommen till textilstaden Borås som är Sveriges 13:de största stad med över 100 000 invånare. Staden balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service men liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. På senare år har utvecklingen av stadskärnan varit positiv. 2011 utsågs Borås till Årets Stadskärna. Staden ligger inbäddad i parker och gröna områden. I närheten till Borås Djurpark och Knalleland ligger Borås Arena där Elfsborg, stadens allsvenska lag, spelar sina hemmamatcher inför en hängiven publik.

Vårt försäljningsområde omfattar Borås och Bollebygds kommun och vi förmedlar i huvudsak villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter men även hyreshus, lantbruk och skogsfastigheter. Med ett nära samarbete med Swedbank Sjuhärad och med flera unika produkter är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär för såväl säljare som köpare.

Vår exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja och hjälpa dig i din bostadsaffär. Välkommen till Fastighetsbyrån – din mäklare i Borås.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Borås

Om Catharina Andersson

Efter 25 år på Fastighetsbyrån känns det fortfarande lika spännande att få vara delaktig i livets största affär. Det sociala mötet med kunder, samt förtroendet att få vara med och hjälpa människor i bostadsbytets viktiga skeden är en förmån. Inget känns viktigare än att du som kund blir nöjd. Välkommen du också till Fastighetsbyrån i Borås och Bollebygd.

Catharina Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Björkner

Efter 26 år i yrket känns det fortfarande lika inspirerande och utmanande att gå till arbetet.Det känns viktigt och spännande för mig att få ta helhetsansvar och att lotsa kunden genom hela sälj eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och mycket känslig process, därför är det viktigt för mig att kunden ( säljare eller köpare ) känner sig trygga i relationen till mig som mäklare.

Magnus Björkner

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Agneta I Johansson

I mitt arbete vid frontdesk på Fastighetsbyrån kan vad som helst hända, det innebär att man måste ha många bollar i luften samtidigt. Det är en utmaning och en kick att gå till arbetet varje dag

Agneta I Johansson

Mäklarassistent

Om Anders Ericson

Anders Ericson

Fastighetsmäklare

Om Ann-Charlotte Jonstoij

Stimulerande och omväxlande arbete. Kontakten med människor, både via telefon och i möten är en positiv del av arbetet.

Om Carina Röjland-Lindberg

Jag har den stora förmånen att få arbeta på Fastighetsbyrån, som är Borås mest anlitade mäklarbyrå. Det är fantastiskt roligt att arbeta som mäklare, och det är onekligen det mest stimulerande arbete jag haft. Att ge god service med ett stort engagemang är för mig en självklarhet. Jag kommer att göra mitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd till 100 %. Fritiden ägnar jag åt familj och vänner och tycker om långa promenader i skog och mark. Har du några frågor eller funderingar är du så välkommen att slå en signal, för ett förutsättningslöst möte.

Om Carolina Walker

Carolina har arbetat som mäklare i Italien, Spanien och nu, på hemmaplan i Sverige. Hennes mål är alltid att leverera en förstklassig tjänst genom ett stort personligt engagemang och med kundens behov i fokus.

Carolina Walker

Fastighetsmäklare

Om Christina Havrell

Att arbeta som fastighetsmäklare tycker jag är ett mycket roligt och omväxlande arbete, där man får förtroendet att hjälpa människor på ett professionellt och tryggt sätt i deras bostadsaffär.

Christina Havrell

Fastighetsmäklare

Om Daniel Andersson

Daniel Andersson

Fastighetsmäklare

Om Frida Celind

Att ansvara och vara delaktig i en av människors största affärer är ett stort förtroende. Min uppgift som Er fastighetsmäklare är att med god kunskap och på ett professionellt sätt genomföra Er bostadsaffär på ett så tryggt och bra sätt som möjligt. Detta kan vi på Fastighetsbyrån erbjuda Er då vi arbetar utifrån ett välbeprövat koncept. Vi vet vad en bostadsaffär innebär för våra kunder och därför kan vi också erbjuda det bästa möjliga! Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik går jag varje morgon till ett mycket varierande och roligt jobb med nya utmaningar och möjligheter. Så jag ser redan framemot att få hjälpa Er och tillgodose era behov och önskemål. Välkommen!

Frida Celind

Fastighetsmäklare

Om Hanna Tilly-Büchert

Hanna Tilly-Büchert

Fastighetsmäklare

Om Kim Andersson

Kim Andersson

Fastighetsmäklare

Om Linda Steen

Det är fantastiskt roligt att få arbeta som fastighetsmäklare, eftersom det är ett så fritt arbete och jag får förmånen att träffa mycket människor i min vardag. Jag läste färdigt Fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Borås under våren 2004 och har sedan avslutad praktik arbetat som fastighetsmäklare här på Fastighetsbyrån. Ett bostadsbyte är ofta en komplicerad process med mycket känslor inblandade och det känns bra att då kunna bistå med min kunskap. Då arbetet kräver en hel del är det inte mycket tid över till fritidsaktiviteter, men jag försöker givetvis att spendera så mycket tid jag kan med min man och mina två döttrar, bland annat tränar jag äldsta dotterns fotbollslag och försöker också att träna mig själv med några joggingrundor varje vecka. Jag har även ett hus med trädgård som kräver uppmärksamhet, men detta fungerar också till stor del som avkoppling. Vännerna omkring mig är givetvis viktiga och relationer måste ju som bekant vårdas.

Linda Steen

Fastighetsmäklare

Om Patrik Celind

Patrik Celind

Fastighetsmäklare

Om Per Eliasson

Arbetet som mäklare är både utmanande och spännande. Att varje dag inte är lik den förra passar mig utmärkt då jag gärna har lite fart och fläkt. Att i detta skapa en perfekt bostadsaffär för både köpare och säljare som båda ska komma ihåg för resten av livet ser jag som mitt mål och drivkraft. Då krävs det bl a av mig att jag är tillgänglig både dag och kväll vilket jag också alltid är. Hör gärna av er till mig så skall jag skräddarsy just er perfekta bostadsaffär!

Per Eliasson

Fastighetsmäklare

Om Thomas Andersson

Att köpa och sälja hus är ofta den största affären man gör i sitt liv. Att hjälpa både säljare och köpare genom hela affären med stort engagemang och kunskap är viktigt för mig. Som mäklare är det viktigt att parterna känner både trygghet och förtroende för mig genom hela processen.

Thomas Andersson

Fastighetsmäklare

Om Christoffer Wackenstam

Christoffer Wackenstam

Intern/Extern kommunikation

Om Fredrik Parkhagen

Att få hjälpa till i en av de största affärerna man gör i livet känns väldigt stimulerande för mig. Det känns klockrent att få träffa och jobba med nya kundmöten varje dag!

Fredrik Parkhagen

Kund & Marknadsansvarig

Våra närområden

Se fler områden