Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

På bästa läge mitt i centrum hittar ni oss på Fastighetsbyrån. 

Här arbetar 4 fastighetsmäklare med lång erfarenhet av fastigheter och bostadsrätter. Vår målsättning är att hela tiden följa med utvecklingen och ligga i framkant när det gäller  vårt kunnande. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt dagliga arbete. Att sälja/köpa ett boende är oftast livets största affär – detta vet vi och just därför lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov och önskemål.

Vi är stolta över att arbeta och bo i Ängelholm. Staden med närhet till både skog, hav, stadskärna och landsidyll.

Funderar du på att byta bostad – Kontakta oss först ! 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ängelholm

Om Marita Stark

Vill du ha en engagerad, kunnig och personlig mäklare så hittar du det här hos oss på Fastighetsbyrån i Ängelholm. Här skräddarsyr vi alla affärer utifrån just dina behov och hjälper dig hela vägen till ditt nya hem!

Marita Stark

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Jarl

Elin Jarl

Fastighetsmäklare

Om Marcus Finn

Marcus personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Han strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar och beskrivs av sina kunder som engagerad, driven och väldigt hjälpsam. Marcus är social, har en stor yrkeskunskap och 17 års erfarenhet av mäklaryrket som han använder för att nå sitt mål att alltid ha nöjda och glada kunder som känner sig väl omhändertagna. Hans lokalkännedom är stor och han trivs bra på Fastighetsbyrån med all kunskap och erfarenhet som finns samlad här. Att få lotsa både säljare och köpare till en bra och trygg affär ger honom glädje att gå till jobbet varje dag!

Marcus Finn

Fastighetsmäklare

Om Nathalie Vanek

Nathalie är en driven och utåtriktad fastighetsmäklare som är specialiserad på bostadsrätter. Med stort engagemang hjälper hon såväl säljare som köpare genom hela bostadsbytet. Nathalies ledord är att noggrannhet skapar trygghet.

Nathalie Vanek

Fastighetsmäklare

Om Olof Ragnevad

Olof Ragnevads personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Han strävar efter att överträffa deras förväntningar och beskrivs av sina kunder som engagerad, driven och hjälpsam. Eftersom Olof är född och uppvuxen i Ängelholm, finns god lokalkännedom och ett stort nätverk.

Olof Ragnevad

Fastighetsmäklare

Om Hanna Nilsson

Hanna Nilsson

Administratör