Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Älvsjö/Hägersten

Fastighetsbyrån Älvsjö/Hägersten

Våra verksamhetsområden är Älvsjö, Hägersten/Liljeholmen och Skärholmen. Det är en spännande tid då den tekniska utvecklingen går oerhört fort och utgör ett stort hjälpmedel för oss, men det har visat sig att det personliga engagemanget blir viktigare och viktigare. Vi har två moderna kontor belägna i Fruängen/Älvsjö och i Midsommarkransen/Telefonplan. I dagsläget är vi 19 personer som arbetar här och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet.

Vi tycker att det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut, att köpa och/eller sälja bostaden. Vi hjälper årligen ett tusental att hitta sitt drömboende. Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är en av fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Söker du bostad i vårt område, ring oss eller skapa en bevakning (kan göras utifrån sökformuläret under hittafliken) och registrera dina önskemål och övriga uppgifter. Vet du inte riktigt vad din nuvarande bostad är värd eller kanske går du i säljtankar? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Älvsjö/Hägersten

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Hammoud

Att hjälpa människor med en av de största affärerna de gör i sitt liv och att de i slutändan blir nöjda är något som driver mig framåt i mitt arbete. Jag är en initiativrik, kreativ och målinriktad människa och bemöter alltid utmaningar positivt. Jag är uppvuxen i Söderort vilket har gett mig en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Som mäklare har jag en passion för affärer och nöjer mig aldrig förrän kunderna är nöjda.

Adam Hammoud

Fastighetsmäklare

Om Christofer Svensson

Att jobba som fastighetsmäklare är verkligen en utmaning. En riktigt rolig sådan. Ingen dag är den andra lik så det gäller att hela tiden vara på tårna. Jag känner verkligen att jag har valt rätt yrke! Kontakta mig gärna om ni vill ha er bostad värderad eller går i säljtankar.

Om Emmy Hallbom

Välkommen! Jag har arbetet som fastighetsmäklare sedan 2007. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara delaktig i den affär som för de flesta är den största i livet. I mitt yrke som mäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med stort engagemang i varje enskild affär. Jag har både erfarenhet och de verktyg som behövs för att kunna nå högsta möjliga marknadspris. Viktigt för mig är att mina kunder skall känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. Kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende så skräddarsyr jag ett upplägg efter just dina behov. Hoppas vi hörs!

Emmy Hallbom

Fastighetsmäklare

Om Enkidu Afram

Enkidu Afram

Fastighetsmäklare

Om Freddy Malki

Freddy Malki

Fastighetsmäklare

Om Hanna Ringström

Om Johanna Nordlund

Johanna drivs av en stark vilja att prestera sitt yttersta och har jobbat som mäklare i området sedan 2010, vilket ger henne otroligt god lokalkännedom. Hon uppskattar mixen av närhet till natur, härliga caféer och restauranger samt de goda kommunikationsmöjligheterna som området erbjuder. Hennes fokus är att alltid göra köpare och säljare fullständigt nöjda och menar på att en lyckad affär kantas av bra kommunikation och lyhördhet. Genvägar finns det inga och för tävlingsmänniskor som Johanna finns det inget annat alternativ än att ge allt för att din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa.

Johanna Nordlund

Fastighetsmäklare

Om John Borja

Som person gillar jag fart, fläkt och raka rör, därför var det en självklarhet att välja Fastighetsbyrån som arbetsgivare! Det roligaste med mitt jobb är att få göra affärer, träffa nya spännande människor och att få hjälpa till att hitta deras drömboende. Jag älskar att mäkla och gör alltid det lilla extra för att alla omkring mig inklusive mig själv ska bli nöjda. Jag ser fram emot att få hjälpa till med era kommande bostadsaffärer. Bästa hälsningar John Borja.

John Borja

Fastighetsmäklare

Om Karin Linnerborg

Om Linus Håkansson

Linus Håkansson

Mäklarassistent

Om Malin Malmgren

Om Mari Rönningen

Mari Rönningen

Mäklarassistent

Om Maria Hermansson

Maria Hermansson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Oguzhan Yayla

Hej, Oguzhan Yayla heter jag och det är jag som hjälper dig med frågor gällande ditt boende i Skärholmens församling och Östberga. Det var mitt intresse i att göra affärer som ledde mig in på spåret att utbilda mig till fastighetsmäklare. Efter ett par år i branschen tycker jag fortfarande att det är fantastiskt kul och utvecklande. Det som motiverar mig är att kunna hjälpa människor med deras boendesituation i olika skeden av livet. Utmaningen ligger i att kunna skräddarsy en lösning och med engagemang anpassa mig själv och min tjänst efter just Dina behov. Tveka inte att kontakta mig, oavsett om det gäller försäljning eller värdering av din bostad. Vi ses!

Oguzhan Yayla

Fastighetsmäklare

Om Richard Ivansson

Richard har varit verksam inom Hägerstensområdet i flera år och är idag en av Fastighetsbyråns mest säljande och välrenommerade mäklare. Mäklaryrket är något jag brinner för och ingen dag är lik den andra. Nya spännande uppgifter dyker upp hela tiden. Arbetet är väldigt socialt och jag ser ledorden affärsmässighet, trygghet och engagemang som stora stöttepelare för mitt sätt att arbeta och göra affärer. Det är även en trevlig känsla att få arbeta med människor som delar min passion att hjälpa kunder och ständigt försöka överträffa deras förväntningar. Tveka inte att kontakta mig om du funderar på att sälja eller köpa i Hägersten/Älvjsö!

Om Victor Wadström

Victor valde att bli fastighetsmäklare för att han brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Han har arbetat i området sedan 2013 och tycker om det rika utbudet av restauranger, caféer men också de trevliga promenadstråk som finns runt om. Victor anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Han strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja eller köpa nytt, slå en signal så berättar Victor mer!

Victor Wadström

Fastighetsmäklare

Om Astrid Skogh

Astrid Skogh

Mäklarpraktikant

Om Kicki Pluhacek

Kicki Pluhacek

Koordinator/Projektledare

Om Maximillian Broman