Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Älvsjö/Hägersten

Fastighetsbyrån Älvsjö/Hägersten

Våra verksamhetsområden är Älvsjö, Hägersten/Liljeholmen och Skärholmen. Det är en spännande tid då den tekniska utvecklingen går oerhört fort och utgör ett stort hjälpmedel för oss, men det har visat sig att det personliga engagemanget blir viktigare och viktigare. Vi har två moderna kontor belägna i Fruängen/Älvsjö och i Midsommarkransen/Telefonplan. I dagsläget är vi 19 personer som arbetar här och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet.

Vi tycker att det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut, att köpa och/eller sälja bostaden. Vi hjälper årligen ett tusental att hitta sitt drömboende. Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är en av fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Söker du bostad i vårt område, ring oss eller skapa en bevakning (kan göras utifrån sökformuläret under hittafliken) och registrera dina önskemål och övriga uppgifter. Vet du inte riktigt vad din nuvarande bostad är värd eller kanske går du i säljtankar? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Älvsjö/Hägersten

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carina Brandell

Känner mig som hemma i mitt mäklarområde! Uppväxt i charmigt sekelskifteshus i Midsommarkransen men även bott i Fruängen, Hägerstensåsen och Västertorp. Sen drygt 20 år bor jag i hus, först i "egna hem-hus" och nu i nyare hus. Jag gillar verkligen mitt arbete då det är så varierande. Här får jag chansen att träffa många människor i olika livsskeden. I mitt arbete så vill jag att mina kunder, ska känna sig trygga i att försäljningen sker med stor omsorg. Och där vi tillsammans skapar förutsättningar för en bra försäljning och dessutom med Fastighetsbyråns varumärke i ryggen. Så välkommen att ta kontakt med mig om du funderar på att sälja eller köpa!

Carina Brandell

Fastighetsmäklare

Om Christofer Svensson

Att jobba som fastighetsmäklare är verkligen en utmaning. En riktigt rolig sådan. Ingen dag är den andra lik så det gäller att hela tiden vara på tårna. Jag känner verkligen att jag har valt rätt yrke! Kontakta mig gärna om ni vill ha er bostad värderad eller går i säljtankar.

Om Freddy Malki

Freddy Malki

Fastighetsmäklare

Om Hanna Ringström

Hanna Ringström

Fastighetsmäklare

Om Jessica Alvå

Jessica Alvå

Mäklarassistent

Om Johanna Nordlund

Johanna drivs av en stark vilja att prestera sitt yttersta och har jobbat som mäklare i området sedan 2010, vilket ger henne otroligt god lokalkännedom. Hon uppskattar mixen av närhet till natur, härliga caféer och restauranger samt de goda kommunikationsmöjligheterna som området erbjuder. Hennes fokus är att alltid göra köpare och säljare fullständigt nöjda och menar på att en lyckad affär kantas av bra kommunikation och lyhördhet. Genvägar finns det inga och för tävlingsmänniskor som Johanna finns det inget annat alternativ än att ge allt för att din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa.

Johanna Nordlund

Fastighetsmäklare

Om John Borja

Som person gillar jag fart, fläkt och raka rör, därför var det en självklarhet att välja Fastighetsbyrån som arbetsgivare! Det roligaste med mitt jobb är att få göra affärer, träffa nya spännande människor och att få hjälpa till att hitta deras drömboende. Jag älskar att mäkla och gör alltid det lilla extra för att alla omkring mig inklusive mig själv ska bli nöjda. Jag ser fram emot att få hjälpa till med era kommande bostadsaffärer. Bästa hälsningar John Borja.

John Borja

Fastighetsmäklare

Om Linus Håkansson

Linus Håkansson

Mäklarassistent

Om Malin Malmgren

Malin Malmgren

Fastighetsmäklare

Om Mari Rönningen

Mari Rönningen

Mäklarassistent

Om Maria Hermansson

Maria Hermansson

Fastighetsmäklare

Om Oguzhan Yayla

Hej, Oguzhan Yayla heter jag och det är jag som hjälper dig med frågor gällande ditt boende i Skärholmens församling och Östberga. Det var mitt intresse i att göra affärer som ledde mig in på spåret att utbilda mig till fastighetsmäklare. Efter ett par år i branschen tycker jag fortfarande att det är fantastiskt kul och utvecklande. Det som motiverar mig är att kunna hjälpa människor med deras boendesituation i olika skeden av livet. Utmaningen ligger i att kunna skräddarsy en lösning och med engagemang anpassa mig själv och min tjänst efter just Dina behov. Tveka inte att kontakta mig, oavsett om det gäller försäljning eller värdering av din bostad. Vi ses!

Oguzhan Yayla

Fastighetsmäklare

Om Richard Ivansson

Richard har varit verksam inom Hägerstensområdet i flera år och är idag en av Fastighetsbyråns mest säljande och välrenommerade mäklare. Mäklaryrket är något jag brinner för och ingen dag är lik den andra. Nya spännande uppgifter dyker upp hela tiden. Arbetet är väldigt socialt och jag ser ledorden affärsmässighet, trygghet och engagemang som stora stöttepelare för mitt sätt att arbeta och göra affärer. Det är även en trevlig känsla att få arbeta med människor som delar min passion att hjälpa kunder och ständigt försöka överträffa deras förväntningar. Tveka inte att kontakta mig om du funderar på att sälja eller köpa i Hägersten/Älvjsö!

Richard Ivansson

Fastighetsmäklare

Om Victor Wadström

Victor valde att bli fastighetsmäklare för att han brinner för människor, fastigheter, försäljning och detaljer. Han har arbetat i området sedan 2013 och tycker om det rika utbudet av restauranger, caféer men också de trevliga promenadstråk som finns runt om. Victor anser att detaljerna i en bostad är det som gör hemmet personligt och unikt. Och detaljerna i en affär är det som utgör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär. Han strävar efter att alltid vara tillgänglig för att kunna svara på dina frågor och finnas som ett bollplank för dig. När du behöver hjälp med att sälja eller köpa nytt, slå en signal så berättar Victor mer!

Victor Wadström

Fastighetsmäklare

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig

Om Elin Martinsson

Mitt arbete som mäklarassistent är mycket givande, roligt och varierande. Vi är ett glatt och härligt gäng här på kontoret i Hägersten/Älvsjö/Skärholmen, vilket gör det extra roligt att gå till jobbet.

Elin Martinsson

Föräldraledig / Affärs- och säljstöd

Om Enkidu Afram

Enkidu Afram

Blivande Mäklare

Om Kicki Pluhacek

Kicki Pluhacek

Koordinator/Projektledare

Om Maximillian Broman

Maximillian Broman

Kundkoordinator