Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Alingsås

Fastighetsbyrån Alingsås

Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare!

Alingsås är känd som den mysiga fikastaden med vackra trähus och bekväm närhet till centrala Göteborg. Den populära stadskärnan lockar turister året om och många vill bo intill den härliga naturen med sjöar och trollskog.

Fastighetsbyrån i Alingsås ligger centralt på Lilla torget bland stadens caféer och butiker. Vårt team med tio mäklare i olika åldrar bidrar till en mix av lång erfarenhet och nytänkande strategi. Här finns dessutom två assistenter och vår kundansvarig Frida.

Fastighetsbyråns marknadsledande position i hela Sverige i kombination med vår starka lokalkännedomen och breda nätverk i Alingsås innebär en trygg och effektiv bostadsaffär. Vi har en plan för varje kund både före, under och efter bostadsbytet. Vi är med dig. Hela vägen hem.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Alingsås

Om Felix Borg

För Mäklaren Felix Borg är varje uppdrag en egen utmaning med samma mål – en lyckad affär som ger nöjda kunder. Med ett brinnande engagemang, affärsmässighet och kundfokus genomför Felix din bostadsaffär på bästa sätt. Sedan starten på Fastighetsbyrån Alingsås 2011 har Felix gjort hundratals försäljningar i de flesta bostadsrättsföreningar i Alingsås.

Felix Borg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Rasmusson

Nöjda kunder och medarbetare är drivkraften hos Mattias Rasmusson. Han är själv nöjd med det marknadsledande varumärket vars goda support bidrar till att mäklarna kan lägga all fokus på kunderna.

Mattias Rasmusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Larsson

Anna Larsson är en positiv och engagerad mäklare som brinner för att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela sälj- eller köpprocessen. Enligt Anna är det ett privilegium att hjälpa en kund med deras livs största affär. Hon började inom branschen redan 2003 under sin högskoleutbildning och har varit anställd hos Fastighetsbyrån Alingsås sedan 2009. I dag är Anna en meriterad mäklare som främst arbetar med villor och radhus i Alingsås.

Anna Larsson

Fastighetsmäklare

Om Ann-Sofie Ahlberg

Mäklarassistenten Ann-Sofie Wallgard Ahlberg strävar efter att ge den bästa servicen varje dag på Fastighetsbyrån Alingsås, där hon blev en del av det härliga gänget hösten 2014. Det är ofta Ann-Sofie du får en första kontakt med på kontoret eller via telefon. Hon bor i en villa nära sjön Anten och kan svara på det mesta om alla delar av sin hemstad Alingsås. Efter 10 år som resesäljare i Alingsås tycker Ann-Sofie att det är spännande att jobba i en ny bransch i samma mysiga småstad.

Om Hanna Alavik

Hanna ser varje dag som en möjlighet och en spännande utmaning att hjälpa till i sina kunders största affär i livet - att köpa eller sälja sin bostad. Ingen dag är den andra lik! Hon har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2009. Hon är född och uppvuxen i Herrljunga och älskar att jobba i områden hon känner till. Hon tar sig gärna extra tid att lära sig nya saker och hon tycker om utmaningen i att aldrig bli fullärd.

Hanna Alavik

Fastighetsmäklare

Om Jessica Ahlgren

För mäklaren Jessica Ahlgren är det alltid lika roligt att hjälpa människor köpa eller sälja sitt hem. Jessica kom till Fastighetsbyrån Alingsås redan 2004 under mäklarutbildningen i Borås och är inriktad främst på bostadsrätter i hela Alingsås. Själv växte hon upp på Noltorp och bor nu på Klinten. Som infödd alingsåsare får man mycket gratis, tycker Jessica, som dagligen använder sin lokalkännedom i mötet med kunderna. Tack vare ett stort socialt nätverk kan hon komma med oväntade tips till varje lyckad bostadsaffär.

Om Johan Gedda

Johan Gedda är en engagerad alingsåsbo och mäklare som främst arbetar med villor och radhus. Han började hos Fastighetsbyrån Alingsås redan under utbildningen till mäklare och fortsatte efter examen 2012. Som ödmjuk tävlingsmänniska drivs han av att hjälpa kunderna till bästa möjliga resultat. Han är född och uppvuxen i Alingsås, gillar att idrotta och dömer handboll på elitnivå. Samtidigt som Johan trivs hemma i centrum bland trähus och kullerstensgator, vill han betona närheten till både natur och stadskärna, oavsett var i Alingsås man bor.

Johan Gedda

Fastighetsmäklare

Om Julia Härnälv

Om Per Hedlund

Per Hedlund har över 30 års erfarenhet som mäklare och är inriktad på villor och kommersiella fastigheter i Alingsås kommun. Mäklaryrket startade 1979 hos Fastighetsbyrån och sedan 1983 har han varit Alingsås trogen. Trots alla år i branschen finns ännu ett stort intresse av att få möta nya människor i sitt livs största affär. Per får både hjälpa alingsåsare och visa inflyttande familjer alla fördelar som de vackra sjöarna och fina strövområden. Efter många år mitt i Alingsås bor han nu med familjen en bit utanför stan med naturen inpå knuten.

Per Hedlund

Fastighetsmäklare

Om Pernilla Heed

För mäklarassistenten Pernilla Heed är det berikande att möta alingsåsbor i sälj- eller köptankar. Hon kom till Fastighetsbyrån våren 2015 efter 15 år som skräddare. Nu utvecklas hon i en ny bransch, på vad hon kallar ”ett innovativt kontor med fantastiska kollegor”. Pernilla uppskattar hemstadens lugna tempo, välbevarade stadskärna och närheten till allt vilket sparar tid. Hon bor med sin familj vid Saxebäcken i utkanten av Alingsås. På fritiden är hon aktiv i stans gymnastikförening och promenerar ofta i Skår vid sjön Mjörn.

Pernilla Heed

Mäklarassistent

Om Robert Larsvik

Mäklaren Robert Larsvik har gedigen erfarenhet av fastigheter i Alingsås och stortrivs med inriktningen villor, radhus och fritidshus. Han bor själv i villa, växte upp i Alingsås och ser gärna att staden fortsätter utvecklas med ny arkitektur som är anpassad för att bevara den trivsamma atmosfären. Karriären startade hos Sparbanken och 1994 flyttade Robert över till Fastighetsbyrån på andra sidan Lilla Torget. Han tycker det är roligt och spännande att knyta ihop två parter som blir nöjda med en av de största affärerna man gör i livet.

Robert Larsvik

Fastighetsmäklare

Om Thomas Wårfors

Mäklaren Thomas Wårfors blir lika inspirerad av att hjälpa människor byta hem nu som 1996 när han var ny hos Fastighetsbyrån Alingsås. Thomas är inriktad på villor och bostadsrätter i Herrljunga och Bjärkedelen av Alingsås kommun. Med sin långa erfarenhet är han dessutom framgångsrik inom hyreshus och jordbruksfastigheter i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner. Thomas trivs i Herrljunga, där han bor sedan 1980.

Thomas Wårfors

Fastighetsmäklare

Om Viktoria Bernerek

Mäklaren Viktoria Bernerek gillar kontakten med människor och tar gärna det stora ansvaret att lotsa dem genom det spännande projektet att byta boende. Viktoria började arbeta på Fastighetsbyrån 2006 där hon startade karriären som mäklare 2008. Eftersom hon själv har varit med om två husköp med påföljande renoveringar kan hon enkelt förstå kunder som är med om samma äventyr. Viktoria är född och uppvuxen i Vårgårda och säger sig vara en Vårgårda-patriot! På så vis känns det naturligt att Vårgårda är det område hon är verksam i. Välkommen att ringa Viktoria om du vill diskutera ditt nästa boende!

Viktoria Bernerek

Fastighetsmäklare

Om Frida Fock

Frida är kundansvarig på Fastighetsbyrån Alingsås och tar gärna emot önskemål om vart just du vill bo. Efter starten som mäklarassistent 2006, bor, arbetar och stortrivs Frida i Alingsås, vilket givit henne mycket god lokalkännedom. Hon brinner för mötet med kunderna, eftersom det ger chansen att underlätta i sökandet efter ett hem som passar just dem. Frida är kontakten mellan Fastighetsbyrån och Sparbanken Alingsås- ett nära samarbete som ger varje kund en oslagbar helhet. Hos oss är man trygg, hela vägen hem.

Våra närområden

Se fler områden