Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Åkersberga

Fastighetsbyrån Åkersberga

Österåkers kommun är en vackert belägen skärgårdskommun som ligger 25 minuter norr om Stockholms city. 

I centralorten Åkersberga med sin närhet till havet finner man köpcentrum och blandad bebyggelse med allt från centralt belägna lägenheter, barnvänliga radhusområden och exklusiva sjötomter med sekelskiftesvillor i Österskär. Utanför Åkersberga sträcker sig kommunen mot skärgården med kända öar såsom Ljusterö, Ingmarsö och Husarö.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Åkersberga

Om Johan Ytterberg

Johan Ytterberg har arbetat som mäklare i Österåkers kommun i 21 år. Han tror att en av hans styrkor är att han bor i samma område som han jobbar i. Efter så många år på samma marknad har Johan hjälpt många kunder med mer än en försäljning.

Johan Ytterberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Thomas Harglin

Thomas Harglin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann-Charlotte Hansen

Om Fredrik Hellström

Fredrik styrkor är att han alltid är tillgänglig, lyhörd, noggrann, påläst och tillmötesgående. Att arbeta för ett företag som ligger i framkant i landet och på den lokala marknaden, gör det möjligt att hela tiden vara uppdaterad på utvecklingen i just ditt område.

Fredrik Hellström

Fastighetsmäklare

Om Hanna Thorén

Hanna Thorén

Fastighetsmäklare

Om Helena Gutenberg

Om Joakim Torkelsson

Om Monika Söderström

Monika Söderström sätter kunden i fokus och ser service mot säljare och köpare som högsta prioritering. Monika är specialiserad på att förmedla fastigheter och ser den byggnadstekniska bakgrunden som en klar styrka. Genom god kontakt, affärssinne, fingertoppskänsla och stort engagemang har Monika skapat många nöjda kunder!

Om Patrik Linnros

Patrik älskar att göra affärer och är specialiserad på att förmedla villor. Patrik har drivet, affärssinnet, kunskapen och fingertoppskänslan som krävs för att få nöjda och återkommande kunder.

Patrik Linnros

Fastighetsmäklare

Om Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Fastighetsmäklare

Om Peter Ribbing

Peter Ribbing har arbetat som mäklare i Österåkers kommun i 7 år. Han tror att en av hans styrkor är att han trivs med arbetet som är intressant, lörorikt och krävande. Efter många år på samma marknad har Peter en god lokalkännedom som ger bästa förutsättningar för att uppnå ett bra resultat.

Om Robert Gustafsson

Att få förtroendet att vara delaktig i många människors kanske största affär tycker Robert är otroligt roligt och stimulerande men framförallt något som han trivs väldigt bra med. Är du intresserad av att göra en bra bostadsaffär? Kontakta Robert!

Våra närområden

Se fler områden