Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Åkersberga

Fastighetsbyrån Åkersberga

Österåkers kommun är en vackert belägen skärgårdskommun som ligger 25 minuter norr om Stockholms city. 

I centralorten Åkersberga med sin närhet till havet finner man köpcentrum och blandad bebyggelse med allt från centralt belägna lägenheter, barnvänliga radhusområden och exklusiva sjötomter med sekelskiftesvillor i Österskär. Utanför Åkersberga sträcker sig kommunen mot skärgården med kända öar såsom Ljusterö, Ingmarsö och Husarö.

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Åkersberga

Om Johan Ytterberg

Johan Ytterberg har arbetat som mäklare i Österåkers kommun i 21 år. Han tror att en av hans styrkor är att han bor i samma område som han jobbar i. Efter så många år på samma marknad har Johan hjälpt många kunder med mer än en försäljning.

Johan Ytterberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Thomas Harglin

Thomas Harglin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann-Charlotte Hansen

Om Fredrik Hellström

I mitt arbete har jag förmånen att hjälpa människor med den största privata affären i livet, det gör arbetet spännande och varierande, ingen dag är den andra lik. På Fastighetsbyrån arbetar vi affärsmässigt, med engagemang och för att ge våra kunder en trygg och säker affär. Jag anstränger mig alltid för att vara tillgänglig, lyhörd, noggrann, påläst och tillmötesgående. Att arbeta för ett företag som ligger i framkant i landet och på den lokala marknaden, gör det möjligt att hela tiden vara uppdaterad på utvecklingen i just ditt område. Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakta mig, så jag med min erfarenhet kan hitta lösningar som passar just er. Fråga mig gärna även om hur du ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små enkla åtgärder. Jag har varit verksam i Österåkers kommun sedan september 2006. Jag tror inte att det är en slump att Fastighetsbyrån är Störst i Sverige, Stockholm och Österåkers kommun, så varför inte ringa den som säljer mest?

Fredrik Hellström

Fastighetsmäklare

Om Joakim Torkelsson

Joakim Torkelsson

Fastighetsmäklare

Om Monika Söderström

För mig är service ut mot dig som kund det viktigaste. Försäljningen av din fastighet är en av de största affärerna i ditt liv! Att du som kund känner Trygghet i samband med denna försäljning är därför prio nummer 1 för mig!

Monika Söderström

Fastighetsmäklare

Om Patrik Linnros

Patrik älskar att göra affärer och är specialiserad på att förmedla villor. Patrik har drivet, affärssinnet, kunskapen och fingertoppskänslan som krävs för att få nöjda och återkommande kunder.

Patrik Linnros

Fastighetsmäklare

Om Peter Ribbing

Peter Ribbing har arbetat som mäklare i Österåkers kommun i 7 år. Han tror att en av hans styrkor är att han trivs med arbetet som är intressant, lörorikt och krävande. Efter många år på samma marknad har Peter en god lokalkännedom som ger bästa förutsättningar för att uppnå ett bra resultat.

Peter Ribbing

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden